Σεμινάριο φωτογραφίας μέσω κινητής συσκευής

Το Κέντρο Φωτογραφίας 6x6 διοργανώνει το πρακτικό σεμινάριο Mobile Photography με τον καταξιωμένο Ιρλανδό φωτογράφο Βrendan Ó Sé.

 


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου, από τις 10.00, μέχρι τις 15.00.

Το εργαστήρι θα περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση - φωτοπεριπλάνηση (street photography), επεξεργασία φωτογραφιών σε mobile εφαρμογές, διεξοδική παρουσίαση εφαρμογών επεξεργασίας σε κινητό, και την ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να κερδίσουν φωτογραφικό εξοπλισμό μάρκας Olloclip για κινητό, έπειτα από κλήρωση.

Το σεμινάριο αφορά αποκλειστικά φωτογραφία σε κινητό ή άλλη mobile συσκευή (tablet) και τρόπους επεξεργασίας / διάχυσης των εικόνων αυτών στα social media.

Όλοι μπορούν να συμμετέχουν ανεξαρτήτως μάρκας κινητού.

«Η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που κουβαλάς πάντα μαζί σου», σημειώνει ο Brendan, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις Mobile Photography σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ φωτογραφίες του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή έντυπα.

Το εργαστήρι φωτογραφίας μέσω κινητού θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης, «The 6th Annual Mobile Photography Awards» που θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερί του Κέντρου Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου στις 19.30 ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Μαρτίου.

Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο 25354810 ή μέσω email στο [email protected]

Κόστος συμμετοχής: €107 (συμπ. ΦΠΑ και μεσημεριανού γεύματος)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ