Αυτό είναι το απόλυτο αντρικό gadget για νέους πατεράδες [βίντεο]

Εμπνευσμένο από άντρα (φυσικά), το Mission Critical Baby Carrier ήρθε για να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες κάθε άντρα που μόλις έγινε πατέρας και θέλει να έχει το βρέφος του, σε όλες του τις δραστηριότητες.

 


Αυτή η «στρατιωτική» κατασκευή κουβαλήματος, σχεδιάστηκε αποκλειστικά για πατεράδες – δραστήριους και όχι τόσο δραστήριους- που αναλαμβάνουν πλήρως τα οικογενειακά βάρη, αλλά δεν θέλουν να αλλάξουν και την καθημερινότητα τους.

Από μια απλή βόλτα στα καταστήματα, μέχρι πεζοπορία ή κάποια άλλη πιο έντονη δραστηριότητα, το Mission Critical Baby Carrier σου δίνει την ευκαιρία να ασφαλίσεις στο στήθος σου το παιδί σου, να το εξοπλίσεις με τα απαραίτητα και να κάνεις όλα εκείνα που θέλεις.

Με μια πρώτη ματιά το gadget μπορεί να σε μπερδέψει με στρατιωτικό εξοπλισμό και όχι άδικα, αφού η φιλοσοφία του είναι παρμένη από εκεί, παρόλα αυτά έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για άντρες, είναι φιλικό και πολύ ασφαλές για τα βρέφη, ενώ ο σχεδιασμός του δεν προκαλεί πόνους στη μέση και τον αυχένα, εκτός αν το φορτώσεις με κρέμες και πάνες.

Το gadget διαθέτει μια μαλακή εσωτερική επένδυση, η οποία αφαιρείται και πλένεται, ενώ στο μπροστινό μέρος έχει τσέπες για το κινητό, το πορτοφόλι και τα κλειδιά σου. Παράλληλα έχει ενσωματωμένο και προστατευτικό καπελάκι από τον ήλιο για το μωρό, αν βρεθείς σε κάποιο μέρος με υψηλές θερμοκρασίες.

 

 


Σχετικα

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα «μετά το σινεμά» στην Κύπρο

Ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος της Λεμεσού με την μακεδονική πανοπλία και την ελληνική σημαία

Σήμερα θυμόμαστε τα θύματα δουλεμπορίου

Βίντεο από τη χιονόπτωση στο Τρόοδος που ξεκίνησε πριν από λίγο

Εταιρία στη Γαλλία έφτιαξε ένα άρωμα για όσους θέλουν να μυρίζουν σαν σπέρμα

Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί ότι θα σταματήσει το Brexit με τηλεπάθεια και μας καίει τον εγκέφαλο