Μια Λιβανέζα στη «Γαλάτεια» [40 υπέροχες backstage εικόνες]

Πώς είναι ο Καράγιωρκης όταν δεν διατάζει τους πάντες; Τι κάνει η Αντρονίκη, όταν δεν φροντίζει το αρκοντικό; Πώς μοιάζει ο κκερχανές, όταν δεν τραγουδά η Ρίτα;

 


Article featured image
Article featured image

Η Charly Chahwan, από τον Λίβανο, ήρθε στην Κύπρο για να σπουδάσει Digital Communications Filmmaking στον Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Για τις ανάγκες της πρακτικής της άσκησης, η Charly επέλεξε να βρεθεί στα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς «Γαλάτεια», ούτως ώστε να δει σε πρώτο πλάνο πώς γυρίζεται μια αυθεντική σειρά εποχής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Charly, έχοντας τη φωτογραφική της ανά χείρας, τράβηξε μερικές υπέροχες λήψεις από τα παρασκήνια της σειράς!







 

Δεν παραλείπει, μάλιστα, να περιγράψει στη CITY την δυνατή εμπειρία της:

«Πήγαινα στα γυρίσματα δύο φορές την εβδομάδα, περίπου 20 ώρες, έως ότου συμπληρώσω τις 200 ώρες που απαιτούσε το 6μηνο. Εκεί, κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων, είχα την ευκαιρία να παίρνω αυθόρμητες λήψεις από τους ηθοποιούς και όλο το συνεργείο. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Επειδή κάθε βδομάδα τα γυρίσματα πραγματοποιούνταν και σε διαφορετική τοποθεσία, και με διαφορετικά set, είχα τη δυνατότητα να εξαντλώ όλη μου τη δημιουργικότητα και να πετυχαίνω πολλές και ενδιαφέρουσες λήψεις. Φωτογράφιζα τα πάντα και τους πάντες. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, πέραν του υψηλού επαγγελματισμού, ήταν η προθυμία τους να με βοηθήσουν στο project μου και η υπομονή τους μέχρι να το ολοκληρώσω. Εκτός αυτού, μου έμαθαν και πολλά καινούργια πράγματα που με εξέλιξαν, όπως το πώς πρέπει να χειρίζομαι ορθότερα την φωτογραφική μηχανή, tips σε θέματα φωτισμού, αλλά και πώς να στήνω καλύτερα το αντικείμενο που θέλω να φωτογραφίσω. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, αφού στο μέλλον σκοπεύω να εργαστώ για τον κινηματογράφο».

 

 

*Η σειρά εποχής «Γαλάτεια» προβάλλεται καθημερινά στις 19:10 το απόγευμα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ   


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ