8 «μεγάλες» εικόνες που μας σημάδεψαν την εβδομάδα που έφυγε

Ας υποθέσουμε ότι κατοικείς στον Πλανήτη Άρη [ας υποθέσουμε] και ξαφνικά γίνεται ένα διαγαλαξιακός σεισμός και βρίσκεσαι στη νήσο Κύπρο, νιώθοντας, χωρίς υπερβολή, χαμένος στο διάστημα (sic).

 


Ανοίγεις το -τελευταίας τεχνολογίας- iMars σου, συνδέεσαι με το 150G σου και ψάχνεις με αγωνία στις μηχανές αναζήτησης και στα social media να μάθεις τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που προσγειώθηκες. 

Η διεπιστημονική/διαγαλαξιακή ομάδα της CITY, για ακόμη μια φορά ένωσε δυνάμεις και μάζεψε όλα όσα ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία την εβδομάδα που μας πέρασε για να μη σε φάνε οι διαδικτυακοί δρόμοι.

 

 

Και ΓΑΤΙ όχι; 

Καλύτεροι είναι δηλαδή όλοι αυτοί που βάζουν υποψήφιοι όλα αυτά τα χρόνια; Ας δοκιμάσουμε να σκεφτούμε λίγο out of the box! Το μόνο που μας προβληματίζει είναι η αντίδραση του Φρίντ. 

 

 

Θα είναι σαν εικόνισμα, αλλά δεν θα είναι ή αλλιώς προσκυνήστε το είδωλο!    

 

 

Το είπαμε και πριν, think out of the box!

Τι, επειδή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής υποδέχθηκε στο Κοινοβούλιο με τιμές ομολόγου του τον νικητή ενός ριάλιτι επιβίωσης; Πού είναι το κακό;  Η εκκλησία είναι cool, δεν περίμενε τους νόμους για να αναγνωρίζει το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην αυτοδιάθεση και τον αυτοπροσδιορισμό!  

Είναι το κάρμα, είναι η μοίρα, είναι το κισμέτ.

Είναι γραφτό, το λέει και η ιστορία. Ο Νικόλας 2018, θα πάρει πίσω όχι μόνο την κατεχόμενη Κύπρο, αλλά και τη Μικρά Ασία, την Κωνσταντινούπολη και όλα τα εδάφη που είχε κατακτήσει τότε, ο Μέγας Αλέξανδρος.  

 Βράχο, βράχο τον καημό μου. 

 

 

Χωρίς σχόλιο...Από: Ξεροτήανα Πάφου


Σχετικα

Ξόδεψε 30.000 λίρες στα δικαστήρια, για να γλυτώσει πρόστιμο αξίας 100 λιρών

Καθηγήτρια απολύθηκε λόγω ενός αμφιλεγόμενου νόμου

6 φορές που ο Πρίγκιπας Harry, δεν ήταν και τόσο πρίγκιπας

Το νέο trend του χειμώνα είναι ό,τι πιο άσχημο έχουμε δει τελευταία

Σε άλλα νέα το Υπ. Οικονομικών ψάχνει να αγοράσει κτίρια για να στεγάσει άλλα υπουργεία και υπηρεσίες

Στην Αμερική, πριν μερικές ημέρες, γεννήθηκε ένα «ιστορικό» μωρό