Έρχεται και φέτος το «Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού»

Έρχεται ένα δημιουργικό πολιτιστικό και απολαυστικό τριήμερο στην Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Από τις 20 μέχρι τις 22 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού.

«Θα σηκώσουμε τα μάτια προς τον ήλιο. Θα κοιτάξουμε το φεγγάρι και τ' αστέρια και θα ρίξουμε το βλέμμα στην ομορφιά της πράσινης γης, γιατί όλοι είμαστε μια κουκίδα στην αρμονία του σύμπαντος. Και αν δεν μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον κόσμο, μπορούμε όμως να τον αγκαλιάσουμε, αγκαλιάζοντας ένα από τα πλάσματα του. Γιατί μπορείς να βρεις ολόκληρο το σύμπαν κρυμμένο στα πιο ασήμαντα πράγματα».

Αυτή είναι η φιλοσοφία και η πηγή έμπνευσης για τους Εθελοντές του Funraising για την δημιουργία του 6ου Παιδικού Φεστιβάλ Πολιτισμού.

Παρέα με τα παιδιά στο «6ο Παιδικό Φεστιβάλ Πολιτισμού», αναζητούμε απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματα της ανθρωπότητας και σκαρώνουμε «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ».

Το Φεστιβάλ φέτος περιλαμβάνει παραμυθοδιαβάσματα με τη κυρία Ευριδίκη και την Παιδική Χορωδία της Διάστασης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το παραμύθι του Κώστα Πετρίδη «το Πέμπτο Φεγγάρι».

Θέατρο Σκιών με το Καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Νταγιάκο ο οποίος θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης Αστρονάυτης».

Διαδραστικό θεατρικό παραμύθι με τους Ειρήνη Κακογιάννη και Νίκο Μυλωνά εμπνευσμένο από το παραμύθι του Ιούλιου Βερν «Από την γη στη Σελήνη» δημιουργικά εργαστήρια με την σχολή τέχνης Fresh Art.

Θεατρικό παιχνίδι με την Νιόβη Σπυριδάκη και την ομάδα του Character Acting Studio, εργαστήρι ζωγραφικής και παραμυθιού με την Χάρις Πισσουρίου, μουσικό εργαστήρι στους ήχους του σύμπαντος με τη Music N Art, διάλεξη για μικρούς και μεγάλους με τον καθηγητή φυσικής κύριο Ρούλη Μαυρή με θέμα «Από το μικρόκοσμο στο μακρόκοσμο» και αστροπαρατηρήσεις με τους εθελοντές του Ηouse of Science.

Για περισσότερες πληροφορίες: 99184144


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ