Η απίστευτη σωματική (και όχι μόνο) δύναμη της Κύπριας Μαρίας Καλημέρα

«Ό, τι και να αντιμετωπίζεις, τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να σε σταματήσει από τους στόχους και τα όνειρά σου».

 


Article featured image
Article featured image

Τη Μαρία Καλημέρα τη γνωρίσαμε το 2015, όταν έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατηγορία Longest Time in the Abdominal Plank Position, στην οποία παρέμεινε για 3ω και 31λ. Τον Μάρτιο του 2017 η Μαρία επανήλθε, κατακτώντας ακόμη δύο ρεκόρ Γκίνες στο «longest time in an abdominal plank position», έχοντας μάλιστα 27 κιλά στην πλάτη της, αλλά και στο «Most handstand push ups in one minute» για τις γυναίκες. 

Αυτή τη φορά, επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να επικοινωνήσει τη ψυχική και τη σωματική δύναμη. Στο χθεσινό επεισόδιο (16/10) του show «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», η Μαρία έκανε την εμφάνισή της, εντυπωσιάζοντας κοινό και κριτές με τις γυμναστικές της επιδείξεις, με τη θετική της δύναμη, αλλά και με την πραγματικά απίστευτη σωματική της δύναμη.

Μετά το τέλος της εμφάνισής της, η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε: «Διαχειρίστηκες όλο αυτό, που για κάποιους ίσως να ήταν εμπόδιο, σαν ένα κίνητρο για να δυναμώσεις το σώμα σου, να δουλέψεις μ’ αυτό και να αποδείξεις σ’ σένα αλλά να γίνεις και παράδειγμα για όλους τους άλλους που μπορεί να φρενάρουν με την παραμικρή δυσκολία ότι όλα είναι στο μυαλό».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κριτική του Γιώργου Καπουτζίδη, οι οποίος την ευχαρίστησε που βρήκε το θάρρος να εμφανιστεί στο show για να μοιραστεί και να επικοινωνήσει τη δύναμή της και αυτό που είναι, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό Ελλάδας και Κύπρου.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ