Ο Χρήστος Θηβαίος την Κυριακή στο ΣΙΓΜΑ

Πόσο απέχει ένα τραγούδι από την ψυχή; Μόνο μια κουβέντα!

 


Article featured image
Article featured image

Αν μπορούσαμε να μετρήσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς θα ήταν πραγματικά… μια κουβέντα δρόμος!

Η νέα εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μια κουβέντα δρόμος» φιλοδοξεί να γράψει τη δική της ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Ο καταξιωμένος Κύπριος στιχουργός Πόλυς Κυριάκου παρουσιάζει αγαπημένους καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική σκηνή, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Από ερμηνευτές, συνθέτες, στιχουργούς, και γενικά πρόσωπα που μας έχουν χαρίσει με το ταλέντο τους τα πιο υπέροχα ελληνικά τραγούδια που αγαπήσαμε και αγκαλιάσαμε!

Αυτή την Κυριακή (22/10) ο Πόλυς Κυριάκου φιλοξενεί και φιλοξενείται από τον Χρήστο Θηβαίο.

Μια συζήτηση που ξεκινά από τα μπουλούκια και το θέατρο, την Ιταλία και τον Ουμπέρτο Έκο και φτάνει μέχρι τις συναυλίες και τα Εξάρχεια.

Ο Χρήστος Θηβαίος, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, ανοίγει το στούντιο του στον Πόλυ Κυριάκου, το μέρος δηλαδή που εδώ και δεκαετίες έχει γράψει όλα τα τραγούδια του.

Στη συνέχεια, κερνάει καφέ στην αγαπημένη του γειτονιά στα Εξάρχεια, ενώ φίλοι, μουσικοί και συνεργάτες του μοιράζονται τις εμπειρίες τους με αυτόν τον τεράστιο τραγουδοποιό και ερμηνευτή.

Φυσικά, ανάμεσα σε όλα αυτά δεν λείπει η ευαίσθητη, η ξεχωριστή ερμηνεία του στο στούντιο σε ώρα πρόβας ή ακόμα και έξω στο δρόμο… Γιατί για τον Χρήστο το τραγούδι ζει παντού…


«Μια κουβέντα δρόμος» κάθε Κυριακή στις 16.45



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ