Έρχεται η 9η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου

Ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σας ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας, καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους.



 


Article featured image
Article featured image

Μεταξύ 13-15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 9η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου, με τη συνεργασία της Alpha Bank.

 

13 Οκτωβρίου - Ξενοδοχείο Aliathon (Πάφος)

14 Οκτωβρίου - The Mall of Cyprus (Λευκωσία)

15 Οκτωβρίου - Χαρουπόμυλος Λανίτη (Λεμεσός)



Διοργανωτές είναι οι εταιρείες εκπαιδευτικών συμβούλων Αμερικάνος TCS Λευκωσίας (22669779) και Unilink Λεμεσού.

Η έκθεση στην οποία θα συμμετάσχουν πανεπιστήμια από Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία, θα είναι ανοικτή από τις 14:00 μέχρι τις 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στη διάρκεια της 9ης Έκθεσης Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήστε με πανεπιστημιακούς και να  ενημερωθείτε για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που σας ενδιαφέρουν σε πανεπιστήμια της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας καθώς και για τα κριτήρια εισδοχής τους. Συνομιλήστε για τις σπουδές σας στο εξωτερικό με άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς συμβούλους και ενημερωθείτε για την δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών και φοιτητικών δανείων καθώς και για την διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από τα εξουσιοδοτημένα κέντρα του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service) των εταιρειών Αμερικάνος TCS Λευκωσίας και Unilink Λεμεσού.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν και χρειάζονται βοήθεια, η έκθεση θα φιλοξενήσει και σύμβουλους που θα επεξηγούν το αξιόπιστο ψυχομετρικό Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon’, το οποίο είναι σταθμισμένο στα κυπριακά δεδομένα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ειδικές τιμές για χορήγηση του Τεστ στα γραφεία των διοργανωτών.

Η έκθεση έχει ως στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και τη μελλοντική τους καριέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε στο 22 669 779.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ