12 ανεκδιήγητοι τίτλοι κυπριακών ιστοσελίδων [εβδομάδα 22/10 - 27/10]

Ακόμη μια κυπριακή εβδομάδα πέρασε, γεμάτη με ευφάνταστους και δημιουργικούς τίτλους που σημάδεψαν τις μέρες και τις νύχτες μας.

 


12 ανεκδιήγητοι τίτλοι συνοδευόμενοι με τις ανάλογες εικόνες, πέρασαν από μπροστά μας τις προηγούμενες ημέρες υπενθυμίζοντάς μας, ότι στην Κύπρο τα πράγματα και οι συνήθειες πολύ δύσκολα αλλάζουν.

Και μπορεί εμείς να κάνουμε χιούμορ με τους επικούς τίτλος, αφού λόγω της καθημερινής τριβής με το αντικείμενο έχουμε πλέον την δυνατότητα να ξεχωρίζουμε το clickbait από τη σοβαρή είδηση (όχι πάντα με επιτυχία), εντούτοις υπάρχουν αρκετοί χρήστες οι οποίοι όντως επηρεάζονται από τα διάφορα συναισθηματικά φορτισμένα επίθετα και ενδεχομένως τρομοκρατούνται κάθε φορά που διαβάζουν τίτλους για ειδήσεις θανατηφόρων, εγκλημάτων και άλλων πολλών σχετικών.

Μέσα από αυτή τη στήλη, κάθε εβδομάδα θα μαζεύουμε και θα δημοσιεύουμε τίτλους και φωτογραφίες που πέρασαν από το timeline μας και φυσικά μας έκαναν... (τουλάχιστον) εντύπωση!

Αν κι εσείς έχετε αντίστοιχες περιπτώσεις που σας έκαναν εντύπωση, ελεύθερα στείλτε mail στο [email protected].

 Σε κρίσιμη κατάσταση, εκτός από την 22χρονη Λεμεσιανού, μάλλον θα βρίσκεται και ο Μπαμπινιώτης. (τίτλος ο ανορθόγραφος) 

 Πόσο αίμα πχιά; (τίτλος βαμπίρ) 

 Επίσης, ο Σάκης είναι κούκλος μόλις βγει από την τουαλέτα, μόλις χωνέψει, όταν οδηγεί και όταν κατεβάζει τα σκουπίδια (τίτλος 'είμαι φανατική ρουβίτσα') 

 Κάτι μεταξύ σεναρίου από τις "Οικογενιακές Ιστορίες'' και "Παρατράγουγα''. Και αν δεν το κατάλαβες, η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή (τίτλος κοινωνικό δράμα) 

 Τελευταία φορά που κοιτάξαμε πάντως το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, πουθενά δεν υπήρχε παράγραφος που να απαγόρευε στην κ. Μελά να γίνει γιαγιά. (τίτλος έπεσα από τα σύννεφα) 

 Περισσότερο σε ερωτικό χάδι βγάζει η φωτογραφία πάντως, παρά σε δωροδοκία. (εικόνα η ερωτική) ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ. Δεν ξέρουμε τι κάνει το φυτό, αλλά ο τίτλος σίγουρα είναι θανατηφόρος. Πάντως θα μπορούσε να το συνεχίσουν γράφοντας ''Αν το δείτε να κυκλοφορεί στο δρόμο, παρακαλώ ειδοποιήστε την Αστυνομία''. (τίτλος σπέρνω τον πανικό χωρίς λόγο)

 

 Φτάνει με τα κεριά. ΕΛΕΟΣ, που γράφουν και στους τίτλους (τίτλος ΕΛΕΟΣ)

 

Απτόητοι 

 Και αναρωτιέσαι, ποιο ακριβώς είναι το εξωπραγματικό; Ο τίτλος, το βίντεο του γάμου, ή σύνταξη της πρότασης;  (τίτλος πίνω ΜΠάφους και παίζω Pro)

 100% εμπρησμός, όπως λέμε 100% αυθεντικό αιγυπτιακό βαμβάκι. (τίτλος ο καυτός)

 

 

Το ότι κάηκε άνθρωπος ζωντανός δεν είναι αρκετά άσχημο ως εικόνα, και χρειαζόταν και ένα δυνατό επίθετο μπροστά, μπας και το διαβάσει κάποιος και δεν του έρθει αναγούλα. (τίτλος ο φρικιαστικός)

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ