Και επίσημα από σήμερα το νέο πολιτικό κόμμα της Κύπρου

Σήμερα, Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, άρχισε επίσημα τη δραστηριότητά του το νέο πολιτικό κόμμα της Κύπρου, το οποίο ονομάζεται «ΕΓΩ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».

 


Article featured image
Article featured image

Το Υπουργείο Εσωτερικών παρέδωσε σήμερα, σε αντιπροσωπεία του κόμματος, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, το Πιστοποιητικό Εγγραφής.Όπως ενημερωνόμαστε από σχετικό δελτίο τύπου, βασικοί στόχοι του νέου κόμματος είναι:

-  Η καταπολέμηση της διαφθοράς, η οποία είναι μια από τις  σοβαρότερες απειλές  για τη χώρα.

- Η μετατροπή της Κύπρου σε μια σύγχρονη χώρα υψηλών τεχνολογιών, με όλους τους κατοίκους της να συνυπάρχουν αρμονικά σε ένα  περιβάλλον που θα σέβεται την πολυεθνικότητα, την πολυπολιτισμικότητα και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός.

- Η δίκαιη επίλυση του Κυπριακού προβλήματος, βασισμένη στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, για  μια Κύπρο ελεύθερη, ενωμένη,  μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

- Η εφαρμογή του σχεδίου για ένα νέο ηλεκτρονικό  κράτος με ταυτόχρονη καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

- Η διατήρηση και αποκατάσταση της μοναδικής κυπριακής φύσης.

- Η οικονομική ανάπτυξη και ευημερία για κάθε ΠΟΛΙΤΗ.

- Η προώθηση των αρχών της κοινωνικής δικαιοσύνης.

- Η σύγχρονη εκπαίδευση για τη νεολαία.

 

Θέση του νέο κόμματος είναι, επίσης, πως οι νέοι, ικανοί και μορφωμένοι άνθρωποι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτικά δρώμενα  της χώρας.

Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Αλεξέϊ Βολομπόεφ -επιχειρηματίας,  Κύπριος πολίτης, που ζει στο νησί εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια.

Το κόμμα θα συμμετάσχει ενεργά στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ