7 εικόνες που μας σημάδεψαν την εβδομάδα που έφυγε [στην Κύπρο]

Ας υποθέσουμε ότι κατοικείς στον Πλανήτη Άρη [ας υποθέσουμε] και ξαφνικά γίνεται ένα διαγαλαξιακός σεισμός και βρίσκεσαι στη νήσο Κύπρο, νιώθοντας, χωρίς υπερβολή, χαμένος στο διάστημα (sic).

 


Article featured image
Article featured image

Ανοίγεις το -τελευταίας τεχνολογίας- iMars σου, συνδέεσαι με το 150G σου και ψάχνεις με αγωνία στις μηχανές αναζήτησης και στα social media να μάθεις τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που προσγειώθηκες.

Η διεπιστημονική/διαγαλαξιακή ομάδα της CITY, για ακόμη μια φορά ένωσε δυνάμεις και μάζεψε όλα όσα ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία την εβδομάδα που μας πέρασε για να μη σε φάνε οι διαδικτυακοί δρόμοι.

 

 

Ειρήνη υμίν

Μονοπώλησε το ενδιαφέρον σχεδόν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με το σεξιστικό σχόλιο του πρώην, πλέον, στελέχους του ΔΗΣΥ να αποτελεί το hot topic σε διαδικτυακές και όχι μόνο συζητήσεις. Το post κατέβηκε, ο θύτης μάθαμε ότι απολύθηκε και στο ενδιάμεσο πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν ευκαιρία να στάξουν χολή και να στείλουν στο απόσπασμα κάθε έναν με αντίθετη άποψη από τη δική τους. Και αυτό, βρήκε εφαρμογή τόσο στους υποστηρικτές του θύτη όσο και στους υποστηρικτές του θύματος.

 

 

Να ζήσεις γιε μου!

Ως άλλη μητέρα-πατρίδα-Ελλάδα, η Ελένη Θεοχάρους ασπάζεται στοργικά τον πολιτικό γιο της, Νικόλα Παπαδόπουλο, προφανώς σε κάποια πολιτική συγκέντρωση. Μόνο που το τρυφερό ενσταντανέ, θυμίζει σκηνή από ζώματα high class λευκωσιάτικου γάμου.

 

 

Βοήθειά μας!

Η κυρία Αρετή είναι παντού και ξέρει για τα πάντα. Εδώ, τη βλέπουμε να συζητάει για το καυτό ζήτημα της επίδρασης των social media, στη σύγχρονη χριστιανική οικογένεια (wtf). 

 

 

Do it Like TIME

Φαίνεται πως ο υποψήφιος για την προεδρία της Κύπρου, Γιώργος Λιλλήκας, μπερδεύτηκε και νόμισε ότι κατεβαίνει για πλανητάρχης. Αλλιώς, δεν εξηγείται η φωτογράφιση-εξώφυλλο αλά TIME που έκανε και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την προηγούμενη εβδομάδα.

 

 

Με το καλό και Γ. Γ. του ΑΚΕΛ

Με τη φόρα που έχουν πάρει εκεί στο Προεδρικό, όλα είναι πιθανά. Εκτός και αν αυτό ήταν μια έμμεση νύξη ότι προτιμούν τον Νικόλα Παπαδόπουλο για πρόεδρο του ΔΗΣΥ και όχι της Δημοκρατίας. Να διευκρινίσουμε ότι δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η επιστολή με ημερομηνία του 2016 είναι αυθεντική ή αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ, σίγουρα πάντως κυκλοφόρησε πολύ στα social media αυτές τις μέρες.

 

 

Στην Υγειά μας!

Φυσικά, από τη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ», με όλα τα παρελκόμενά της. Πάντως, συμφωνούμε με το πιο κάτω post. Αν δεν πιεις Μεταξά, όχι, εύκολα δεν λες!

 

 

Κι αν είμαι ροκ...

Μπορεί η φωτογραφία να μην είναι πρόσφατη, εντούτοις ήρθε στο προσκήνιο προ ολίγων ημερών με αφορμή μια οικογενειακή στιγμή της οικογένειας Παπαδοπούλου, με τους χρήστες να σχολιάζουν την ιδιαίτερη χειρονομία του Νικόλα Παπαδόπουλου ως ασεβή και μη χριστιανική. Καλά Χριστούγεννα, λέμε εμείς!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ