Χορεύει ζεϊμπέκικο με τα χέρια ο Πετρούνιας για να γιορτάσει το χρυσό στο Παγκόσμιο

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, γιόρτασε το χρυσό του χορεύοντας ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, στο Μοντρεάλ, ενίοτε στηριζόμενος στα χρυσά χέρια του.

 


Article featured image
Article featured image

Με το τραγούδι του Βασίλη Καρρά «Δε πάω πουθενά» γιόρτασε τη νίκη του μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής, στο ελληνικό εστιατόριο «Pireas», στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.

Τη βραδιά του εορτασμού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό «Greek Vision», για να τιμηθεί όλη η αποστολή.

Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, να χορεύει ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στη κυριολεξία τούμπες στον αέρα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα πλάσμα, που γεννήθηκε την εποχή του Σαίξπηρ, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του

Article featured image

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί στον Ατλαντικό πριν από 74 χρόνια

Article featured image

Γιατί οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης αναζητούν απεγνωσμένα παλιά βιβλία