Η εβδομάδα που έφυγε μέσα από 6 «μεγάλες» εικόνες

Ας υποθέσουμε ότι κατοικείς στον Πλανήτη Άρη [ας υποθέσουμε] και ξαφνικά γίνεται ένα διαγαλαξιακός σεισμός και βρίσκεσαι στη νήσο Κύπρο, νιώθοντας, χωρίς υπερβολή, χαμένος στο διάστημα (sic).

 


Article featured image
Article featured image

Ανοίγεις το -τελευταίας τεχνολογίας- iMars σου, συνδέεσαι με το 150G σου και ψάχνεις με αγωνία στις μηχανές αναζήτησης και στα social media να μάθεις τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που προσγειώθηκες.

Η διεπιστημονική/διαγαλαξιακή ομάδα της CITY, για ακόμη μια φορά ένωσε δυνάμεις και μάζεψε όλα όσα ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία την εβδομάδα που μας πέρασε για να μη σε φάνε οι διαδικτυακοί δρόμοι.



 

Το μωρό της Χριστιάνας!

Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους ή ακόμη; Γέννησε! Και τι κεραστικά επέλεξε; Δάκρυσε ο Εφραίμ; Και άλλα παρόμοιου τύπου «καυτά» ερωτήματα, απασχόλησαν την κυπριακή showbiz (;), την εβδομάδα που έφυγε με τους αναγνώστες, όπως φάνηκε, να αγωνιούν να μάθουν την κάθε λεπτομέρεια (χωρίς πλάκα) για τη γέννηση τους παιδιού της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Εμείς να ευχηθούμε να τους ζήσει!



 

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο σκύλος (επεισόδιο 3546)

Πρώτα ήταν ο θάνατος του Λίο και οι σχετικές φωτογραφίες, μετά ήρθε ο Φριντ και οι αντίστοιχες φωτογραφίες και πρόσφατα είδαμε νέες φωτογραφίες του ΠτΔ με καινούργιο σκυλάκι που παρέδωσε πολίτης στον πρόεδρο, στην εκδήλωση «Ελάτε να γίνουμε η φωνή για τα ζώα της Κύπρου» {διάβασε σχετικά ΕΔΩ}. Πάντως, δεν θα ήταν κακή ιδέα να μετατρέψει το Προεδρικό σε καταφύγιο ζώων ο Νίκος Αναστασιάδης.



 

 

Παίρνοντας τη Θεία ευλογία από τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας. Άλλωστε, όπως είπαμε, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ένα κοσμικό κράτος

(Η φωτογραφία ενδεχομένως είναι παλιά, πλην όμως ήρθε ξανά στο προσκήνιο με αφορμή τον αποχαρακτηρισμό του τεμαχίου της Εκκλησίας στη Γεροσκήπου έπειτα από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου).

 

 

Η τέχνη της εξαπάτησης #διπλής

«Δεν είναι τέχνη, είναι ντροπή, είναι όνειδος και για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέστρεψε την Ελλάδα. Κατέστρεψε τα πάντα». Θύμα είδησης - hoax {διάβασε σχετικά ΕΔΩ} έπεσε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Ανδρέας Θεμιστοκλέους και μη ξέροντας την πραγματικότητα, έτρεξε (sic) να αναπαράγει στο προσωπικό του προφίλ τις αναλήθειες που κυκλοφόρησαν κάποια ελληνικά site για μια συγκεκριμένη εκδήλωση τέχνης στη Γερμανία. Παρότι στα σχόλια αρκετοί ήταν αυτοί που τον ενημέρωναν ότι η είδηση δεν ισχύει, αυτός επέμενε ότι και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για όλα. Πλέον, βέβαια το post έχει κατέβει, αλλά υπάρχουν αποδείξεις.



 

 

Τα F16 έσκισαν με υπερηφάνεια τους κυπριακούς αιθέρες

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, η στρατιωτική παρέλαση για την Ανεξαρτησία της Κυπριακής Δημοκρατίας έκρυβε και ένα δώρο - έκπληξη. Δύο ελληνικά μαχητικά F16, πέταξαν πάνω από τα κεφάλια μας, προκαλώντας πονοκέφαλο για το αν ήταν ορθό ή όχι να εμφανιστούν σε μια τέτοια επέτειο, τη στιγμή που η Κυπριακή Δημοκρατία απορρίπτει παρόμοιες ενέργειες από πλευράς Τουρκίας στα κατεχόμενα {διάβασε σχετικά ΕΔΩ}.

 

 

Για ένα χωράφι αδειανό, για λίγα αρχαία

Και φυσικά για μια επένδυση εκατομμυρίων που θα φέρει πολλά έσοδα στα ταμεία της αρχιεπισκοπής και κατ’ επέκταση στα ταμεία του κράτους(;). ‘Δεν θα έρχονται τώρα τα αρχαία, να μας κλέβουν τις δουλειές’, σκέφτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου δηλώνοντας πως αν χρειαστεί και με τρακτέρ θα μπει για να τα βγάλει από το χώμα. Πάμε όλοι μαζί ξανά, «Bring the marbles Back». 

 

 

Διάβασε τι ταρακούνησε την Κύπρο, την προηγούμενη εβδομάδα: Η εβδομάδα που έφυγε στην Κύπρο μέσα από 10 «μεγάλες» εικόνες


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ