13 ανεκδιήγητοι τίτλοι κυπριακών ιστοσελίδων [εβδομάδα 04/11 - 10/11]

Ακόμη μια κυπριακή εβδομάδα πέρασε, γεμάτη με ευφάνταστους και δημιουργικούς τίτλους που σημάδεψαν τις μέρες και τις νύχτες μας.

 


13 ανεκδιήγητοι τίτλοι συνοδευόμενοι με τις ανάλογες εικόνες, πέρασαν από μπροστά μας τις προηγούμενες ημέρες υπενθυμίζοντάς μας, ότι στην Κύπρο τα πράγματα και οι συνήθειες πολύ δύσκολα αλλάζουν.

Και μπορεί εμείς να κάνουμε χιούμορ με τους επικούς τίτλος, αφού λόγω της καθημερινής τριβής με το αντικείμενο έχουμε πλέον την δυνατότητα να ξεχωρίζουμε το clickbait από τη σοβαρή είδηση (όχι πάντα με επιτυχία), εντούτοις υπάρχουν αρκετοί χρήστες οι οποίοι όντως επηρεάζονται από τα διάφορα συναισθηματικά φορτισμένα επίθετα και ενδεχομένως τρομοκρατούνται κάθε φορά που διαβάζουν τίτλους για ειδήσεις θανατηφόρων, εγκλημάτων και άλλων πολλών σχετικών.

Μέσα από αυτή τη στήλη, κάθε εβδομάδα θα μαζεύουμε και θα δημοσιεύουμε τίτλους και φωτογραφίες που πέρασαν από το timeline μας και φυσικά μας έκαναν... (τουλάχιστον) εντύπωση!

Αν κι εσείς έχετε αντίστοιχες περιπτώσεις που σας έκαναν εντύπωση, ελεύθερα στείλτε mail στο [email protected]. 

Σε γνωρίζω από την όψη της στριγκάρας τη φοβερή! 

 

Απ' όπου και να το πιάσεις (inseption), βρωμάει... 

 

Τόση λεπτομέρεια, τόση πληροφορία σίγουρα δεν την κρατάς κρυμμένη! 

 

Και τέλεια, και μοναδική, και υπέροχη, και ξεχωριστή, και αψεγάδιαστη και υπέρλαμπρη...  

 

Αν δεν το καταλάβατε, το θέμα είναι αποκλειστικά αποκλειστικό. ΜΠΟΥΜ! 

 

Όταν μιλάμε για έκτακτα περιστατικά, δεν φανταζόμασταν ακριβώς αυτό. Έκακτα! 

Φρικτό. Πάλι κερί, πάλι θαυμαστικό! 

 

Άγριο να προσπαθείς να βγάλεις νόημα από τον συγκεκριμένο τίτλο.  Δεν πέτυχε, έτυχε.... Ομηρία στη Λεμεσό, με φώτο από το Mall στην Λευκωσία. Η δουλειά μας να γίνεται. Πόσα ρίχτερ μόνο δεν μας είπαν. 

 

ΣΟΚ!!! 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ