Η Ανόρθωση πότιζε με κλεμμένο νερό το γρασίδι του Α. Παπαδόπουλος;

Φαντασία στην εξουσία, τραγούδησε το 1994 ο Παύλος Σιδηρόπουλος και φαίνεται πως οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση τήρησαν κατά γράμμα αυτή την προτροπή.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η ποδοσφαιρική εταιρεία της Ανόρθωσης κατηγορείται ότι εδώ και τρία χρόνια έκλεβε νερό από την Υδατοπρομήθεια Λάρνακας για να ποτίζει το γήπεδο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η κατηγορία που βαραίνει την Ανόρθωση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφορά τη δόλια ιδιοποίηση aka κλοπή νερού, με τις ποσότητες να ανέρχονται στα 20 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού, αξία που αντιστοιχεί περίπου σε 40 χιλιάδων ευρώ για την τριετία 2012-2015.

Συγκατηγορούμενος στην υπόθεση, εκτός από την ποδοσφαιρική εταιρία ως νομικό πρόσωπο, είναι και ο πρώην πρόεδρος του Σωματείου Χαράλαμπος Μανώλη. Ο κ. Μανώλη αρνείται παρόλα αυτά ενοχή στην υπόθεση εξού και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με την ακροαματική διαδικασία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει από χθες 1 Νοεμβρίου και συνεχίζεται σήμερα.

Την παράνομη δράση της εταιρείας, ανακάλυψε υπάλληλος της Υδατοπρομήθειας το 2015 καταγγέλλοντάς το στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία οι υπεύθυνοι του γηπέδου ένωσαν την παροχή του γηπέδου με το δίκτυο της υδατοπρομήθειας αφαιρώντας τον μετρητή και πότιζαν το γρασίδι του γηπέδου. Στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» σημειώνεται πως το γήπεδο διέθετε δύο παροχές νερού, με τη μία ωστόσο να είχε κοπή από το 2012 λόγω οφειλών. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ