Η Ελεονόρα Ζουγανέλη «μετακομίζει» στο Σίγμα

Μόνο για μια Κυριακή.

 


Article featured image
Article featured image

Πόσο απέχει ένα τραγούδι από την ψυχή; Μόνο μια κουβέντα!

Αν μπορούσαμε να μετρήσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς θα ήταν πραγματικά… μια κουβέντα δρόμος!

Βρέθηκε να ζει ένα όνειρο. Αγαπήθηκε πολύ και τραγουδήθηκε ακόμα περισσότερο. Είναι τόσο φωτεινή, αυτόφωτη, θα την χαρακτηρίζαμε και τόσο λαμπερή. Υπηρετεί με πάθος την Ελληνική δισκογραφία, και φαίνεται σε κάθε εμφάνισή της σε κάθε δίσκο της, σε κάθε τραγούδι, σε κάθε νότα! Μέσα από το πηγαίο ταλέντο της, τον αυτοσαρκασμό της και το χιούμορ της βιώνει μια επιτυχημένη πορεία.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ο παρουσιαστής και στιχουργός Πόλυς Κυριάκου συναντά την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Μια κουβέντα Δρόμος». Κάπου ανάμεσα στο κάλεσμα του «Έλα» και σε μια «Μετακόμιση» κρύβεται απίστευτη «Επιμονή»!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μίλησε, για την ακρίβεια μας μίλησε για την ζωή της, για την μουσική της, για το πέρασμά της στο ελληνικό τραγούδι, ένα πέρασμα που θαυμάζουμε και παρακολουθούμε να εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο. *Μια Κουβέντα Δρόμος Κάθε Κυριακή στις 16:30


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ