Από τον Δεκέμβρη σε όλα τα Mall της Κύπρου θα παίρνεις ανταμοιβή

Και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.

 


Αυτό το Δεκέμβριο, το Σχέδιο Επιβράβευσης της Τράπεζας Κύπρου, θα βρίσκεται στα malls της Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου, σε 3 εκδηλώσεις που θα ανταμείβουν επισκέπτες και περαστικούς… εκεί που δεν το περιμένουν.

Ακριβώς όπως ανταμείβει δηλαδή, το ίδιο το Σχέδιο, τους κατόχους καρτών της Τράπεζας καθημερινά, με βαθμούς Ανταμοιβής, τους οποίους μαζεύουν και εξαργυρώνουν για να πληρώσουν λιγότερα ή και καθόλου, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Mall of Cyprus, 9 Δεκεμβρίου στο My Mall Λεμεσού και 16 Δεκεμβρίου στο Kings Avenue Mall στην Πάφο, η ομάδα της Τράπεζας Κύπρου, θα μοιράζει τυχερούς φακέλους σε όσους παρουσιάζουν τις πιστωτικές ή χρεωστικές τους κάρτες. Οι τυχεροί φάκελοι θα κρύβουν διάφορες εκπλήξεις από τους εμπόρους του Σχεδίου που βρίσκονται στα malls, προσφέροντας ακόμη περισσότερη επιβράβευση στα ψώνια!

Οι εκδηλώσεις θα αρχίζουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και θα υποστηρίζονται από κεφάτο live link του Super FM, από τις 11:00 μέχρι τη 13:00, με τον Μάρκο Κωμοδρόμο και την Χριστίνα Γεωργίου.

  

Μάθετε περισσότερα για το Σχέδιο Ανταμοιβή στο www.antamivi.com.cy.

 


Σχετικα

Τι κοινό έχουν οι Κύπριοι αρχιτέκτονες του παρελθόντος με τους Κύπριους μουσικούς του σήμερα;

Ποιος θα παρουσιάσει το «The Voice of Greece»;

Από σήμερα, λέμε… Καλό Μεσημεράκι

Στις 27 Σεπτεμβρίου όλοι έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο στη Λευκωσία

Κυκλοφορεί ψήφισμα για τερματισμό ανέγερσης αίθουσας δεξιώσεων δίπλα στη Μονή Αρχαγγέλου

Ο Μάρκος διέσωσε έναν σκύλο στη Λεμεσό, μέσα από λάκκο βάθους 8 μέτρων