Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες προτιμούν άντρες κοντούς και με κοιλίτσα;

Μάλλον ναι, αν λάβουμε υπόψη μία νέα μελέτη ενός από τα δημοφιλέστερα dating site που κυκλοφορούν εκεί έξω.

 


Article featured image
Article featured image

Φαίνεται πως για ακόμη μία φορά τα στερεότυπα που θέλουν όλες τις γυναίκες ή καλύτερα μία μεγάλη πλειοψηφία τους να προτιμούν τους άντρες ψηλούς και γυμνασμένους, καταρρίπτονται.

Σύμφωνα πάντα με μελέτη που διενήργησε το δημοφιλές site γνωριμιών Match.com, η τάση που αναδεικνύεται είναι ότι οι γυναίκες προτιμούν τους κοντούς άντρες, τους γιατρούς και όσους μιλούν Γαλλικά. Όπως σχολιάζει η 'dating expert' του Match, Vicky Pavitt, «η έρευνα δείχνει ότι αλλάζουν οι προτιμήσεις και το τι βρίσκουν ελκυστικό οι άνθρωποι, αλλά φυσικά οι προτιμήσεις δεν σημαίνουν απαραίτητα ταίριασμα».

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη εκδοχή, να γέμισε ας πούμε με προφίλ κοντών αντρών το συγκεκριμένο dating site. Οπότε έτσι έχει μια λογική, καθώς η έρευνα έγινε στα προφίλ εκατομμυρίων μελών του Match.

Υπάρχουν όμως και κάποια κοινά σημεία στα γούστα. Έτσι όσοι/ όσες αγαπούν τα σκυλιά, κάνουν γυμναστική μια-δυο φορές την εβδομάδα και ακούν ποπ-ροκ μουσική θεωρούνται πιο σέξι. Και ένα ωραίο χαμόγελο όμως αποδεικνύεται πολύ ελκυστικό και για τα δύο φύλα.

Τέλος πάντων, κοντός ή ψηλός, με κοιλιακούς φέτες ή κοιλίτσα μην δίνεις και πολλή σημασία σε αυτά.

 

*Με πληροφορίες από http://gr.askmen.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ