Η κυπριακή startup που παντρεύει κόσμο σε όλο τον πλανήτη

1900 κρατήσεις γάμων σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά την αδιαμφισβήτητη επιτυχία της στις αγορές γαμήλιου τουρισμού στην Κύπρο και την Ελλάδα, η κυπριακής έμπνευσης παγκόσμια καινοτόμος πλατφόρμα γαμήλιου τουρισμού  BookYourWeddingDay.com επεκτείνεται σε ακόμη δύο πολύ υποσχόμενες αγορές: αυτές του Μεξικού και της Δομινικανής Δημοκρατίας. Ήδη άρχισε η εκπαίδευση των ντόπιων τουριστικών επιχειρήσεων και μέχρι τα τέλη του 2017 αναμένεται να ενσωματωθούν στην πλατφόρμα χώροι διεξαγωγής πολιτικών γάμων από τις δυο χώρες της Λατινικής Αμερικής, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να βρουν διαθέσιμες ημερομηνίες στον επιθυμητό χώρο και να πραγματοποιήσουν την κράτηση για τον γάμο τους εύκολα και γρήγορα.

Η BookYourWeddingDay.com συντονίζει και αυτοματοποιεί την όλη διαδικασία κράτησης και επικύρωσης ημερομηνίας πολιτικού γάμου, απαλλάσσοντας τους ενδιαφερόμενους από τις χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες του παρελθόντος. Αναγνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα, όλο και περισσότεροι γαμήλιοι προορισμοί δείχνουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε αυτή, στοχεύοντας στην απλοποίηση των σχετικών διαδικασιών και αύξηση του γαμήλιου τουριστικού ρεύματος και των επακόλουθων εσόδων.

Με εκατοντάδες συμμετοχές ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, άλλων χώρων διεξαγωγής γαμήλιων τελετών και δημαρχείων σε Κύπρο και Ελλάδα, έχουν πραγματοποιηθεί 1900 κρατήσεις πολιτικών γάμων για τις χρονιές 2018 και 2019 στις δύο χώρες από τις 14 Μαρτίου 2017 μέχρι σήμερα. Επιπρόσθετα, από τον Ιούνιο του 2017 έχουν αρχίσει να πραγματοποιούνται οι πρώτοι πολιτικοί γάμοι που κρατήθηκαν τελευταία στιγμή για το 2017 μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας της πλατφόρμας. Ο αριθμός των κρατήσεων αυξάνεται καθημερινά καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια και διοργανωτές γάμων ανακαλύπτουν την πλατφόρμα.

Ως κυπριακή ευρεσιτεχνία, έχει αγκαλιαστεί από τις τοπικές αρχές και την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου, αναγνωρίζοντας τις νέες προοπτικές που προσφέρει στο τουριστικό προϊόν της Κύπρου. Σχεδόν όλοι οι Δήμοι και ξενοδοχεία της Κύπρου που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή, απολαμβάνοντας σημαντικά οφέλη, όπως εξοικονόμηση πόρων και χρόνου, διευκόλυνση της συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων και αύξηση των εσόδων τους. Τα πρωτεία κατέχει σήμερα ο Δήμος Αγίας Νάπας με περίπου 500 κρατήσεις γάμων μέσω της πλατφόρμας από τις 14 Μαρτίου 2017 μέχρι σήμερα, ακολουθούμενος από τους Δήμους Πάφου και Γεροσκήπου, ενώ σε επαρχιακό επίπεδο η Πάφος κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα με 800 κρατήσεις. 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ