Στην Πάφο τους «αλλάζουν» τα φώτα

H PGS Lighting Electrical, συνεχίζοντας την επένδυσή της σε νέα, μοντέρνα και εργονομικά καταστήματα, μεταφέρει τον εκθεσιακό της χώρο φωτιστικών της Πάφου σε ένα πλήρως ανακαινισμένο και μοντέρνο κατάστημα. Ο νέος εκθεσιακός χώρος, ο οποίος βρίσκεται στην Οδό Σουλίου, συνδυάζει λειτουργικότητα, κομψότητα και στυλ, διαθέτοντας μοναδικά φωτιστικά από γνωστούς σχεδιαστές του εξωτερικού

 


Article featured image
Article featured image

Με γνώμονα την παροχή εντυπωσιακών προϊόντων που καλύπτουν όλα τα γούστα και την ποιοτική εξυπηρέτηση, το νέο κατάστημα έρχεται ως απάντηση στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού της Πάφου. Σε ένα minimal χώρο 312 τ.μ. που εστιάζει στη λειτουργικότητα, την ευκολία και την άνετη περιήγηση, το καταναλωτικό κοινό έχει την ευκαιρία να ζήσει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, επιλέγοντας ανάμεσα από αμέτρητα φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

 



Διαθέτοντας φωτιστικά από ευρωπαϊκά brands, όπως LEDS-C4, Grok, Forlight, Bover, Desingheure, Classic Light, Egoluce, η PGS προσφέρει ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις φωτισμού οποιουδήποτε χώρου που ταιριάζουν στην καθημερινότητα του σύγχρονου άνθρωπου. Ταυτόχρονα, οι έμπειροι επαγγελματίες που στελεχώνουν το κατάστημα, παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον φωτισμό οικιστικών και εμπορικών χώρων. 

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της PGS Lighting Electrical βρίσκεται στην Οδό Σουλίου 1, επί της διασταύρωσης Γρίβα Διγενή και Νεόφυτου Νικολαΐδη, και είναι ανοικτό Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 09:00 μέχρι τις 18:30 και την Τετάρτη και το Σάββατο από 09:00 μέχρι τις 13:00. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ