Σε 5 λεπτά σε Λευκωσία και Λεμεσό θα «παίξει» κάτι περίεργο

Αν τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο βρίσκεσαι κάπου κοντά στην πλατεία Φανερωμένης ή στην περιοχή του μόλου της Λεμεσού, κοίταξε γύρω σου. Γίνε πιο παρατηρητικός. Βλέπεις κάτι περίεργο; Κάτι διαφορετικό; Περίμενε λίγο.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να μην το αναγνωρίζεις, αλλά είναι εκεί, δίπλα σου. Σε κοιτάει στα μάτια, σου μιλάει. Είναι το δικαίωμά σου στην έκφραση. Το δικαίωμά σου στην ελευθερία. Το δικαίωμά σου να ζεις ως άνθρωπος όπως θέλεις.

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10/12), Λευκωσία και Λεμεσός, μαζί με ακόμη 5 πόλεις από Ελλάδα, Σερβία, Σλοβενία και Αρμενία, συμμετέχουν σ’ ένα ταυτόχρονο awareness event, με βασική θεματική την επίλυση συγκρούσεων μεταξύ διαφορετικοτήτων, αλλά και ζητημάτων LGBTI.

Το Rainbow Spectactor, είναι ένα πρόγραμμα του Erasmus+ και προωθείται στο ευρύ κοινό με ενέργειες όπως το αόρατο θέατρο στους πυρήνες των πόλεων. Αυτή τη στιγμή, στην πλατεία Φανερωμένης και στο μόλο της Λεμεσού, οι ομάδες που συμμετέχουν στο performance ήδη βρίσκονται στις θέσεις τους και στη 13:00 ακριβώς θα πραγματοποιήσουν τη δράση τους.  Τους έχεις αναγνωρίσει;

Αν δεν είσαι σε κάποιο από τα δύο σημεία, μπορείς να παρακολουθήσεις το performance σε live facebook stream το οποίο προβάλλεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες που λαμβάνουν μέρος.

Το performance διαρκεί μόλις 5 λεπτά και μπορείς να το παρακολουθήσεις πατώντας ΕΔΩ.

 

*Το άρθρο ανέβηκε στη μία παρά πέντε (12:55), το perfrormance ξεκίνησε στη 13:00 ακριβώς, ενώ η διάρκειά του ήταν μόλις 5 λεπτά.

Είχαμε οδηγίες από τους διοργανωτές να μην το αναρτήσουμε πιο νωρίς...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ