Κυπριακός ο πρώτος φορητός ξύλινος ηλιακός φορτιστής στον κόσμο

Φτιαγμένος από ανθεκτικό ξύλο και εφοδιασμένος με τεχνολογία ταχείας φόρτισης 3.0, το Veiled Solar Charger δίνει τη δυνατότητα για χρήση 24/7 ανεξαρτήτως καιρού.

 


Article featured image
Article featured image

Μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία Veiled Group Ltd με έδρα τη Λεμεσό, δημιούργησε τον πρώτο φορητό ηλιακό φορτιστή στον κόσμο, μέσω της πλατφόρμας συμμετοχικής ανάπτυξης Kickstarter.

Κατασκευασμένο με ανθεκτικό ξύλο Sapele και ελαφρώς μεγαλύτερο από ένα μικρό notepad, το Veiled Solar Charger διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής, τεχνολογία ταχείας φόρτισης 3,0 και δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο κινητών συσκευών.

Ο φορτιστής σταματά αυτόματα τη λειτουργία του όταν οι συσκευές έχουν φορτιστεί πλήρως, προστατεύοντας την μπαταρία για τις συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS ή Android από υπερβολική φθορά. Επίσης απενεργοποιείται αυτόματα όταν αποσυνδέεται η συσκευή.

Από πλευράς υλικών, το ξύλο επιλέχθηκε για το χαμηλό συντελεστή θερμότητας του.

Με το ξύλο, η μπαταρία 10,000 mAh του Veiled Solar Charger παραμένει σε μέτρια θερμοκρασία, παρέχοντας μια σταθερή φόρτιση.

Μέσω της εκστρατείας στο Kickstarter, οι επενδυτές μπορούν να παραγγείλουν το Veiled Solar Charger από €49 και να λάβουν το φορτιστή, ένα καλώδιο φόρτισης, ένα προσαρμογέα USB C σε USB A, ένα φορτιστή τοίχου και ένα εγχειρίδιο οδηγιών.

Μπορούν επίσης να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου.

                                                         


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ