Ρεκόρ επιβατών θα «σπάσουν» σήμερα τα κυπριακά αεροδρόμια

Ιστορική η σημερινή μέρα για το Αεροδρόμιο Λάρνακας, καθώς θα συμπληρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 10 εκατομμυρίων επιβατών.

 


Article featured image
Article featured image

Ο αριθμός αποτελεί ορόσημο σε ότι αφορά στις αφίξεις επιβατών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10 με 11 το πρωί, αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο ο επιβάτης υπ` αριθμόν 10.000.000.

Σύμφωνα με τη διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports, οι επιβάτες που διακινήθηκαν μέσω των δύο διεθνών αερολιμένων της χώρας κατά το 2017 ανέρχονται στα 10 εκατομμύρια, αριθμός που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για τα κυπριακά ταξιδιωτικά δρώμενα.

Με αφορμή το ρεκόρ αυτό, σήμερα θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο εκδήλωση για την τελετή υποδοχής του επιβάτη.

Σημειώνεται πως στο σχετικό πίνακα του ACI Ευρώπης, το αεροδρόμιο Λάρνακας παρουσίασε ποσοστό αύξησης 22% και 571.926 επιπλέον επιβάτες.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Οι τουρίστες θα πρέπει να πληρώνουν πλέον είσοδο στα εθνικά μουσεία της Βρετανίας

Article featured image

Αστρονόμοι ανακάλυψαν υπερσπάνιο άστρο από το αρχαίο σύμπαν

Article featured image

Σε ιαπωνικά νησιά, η εξαφάνιση 131 γατών έφερε την επιστροφή ενός πουλιού