Ένα κυπριακό βιβλίο γεμάτο παιδικές συνταγές

Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά που τους αρέσει να πειραματίζονται στην κουζίνα.

 


Article featured image
Article featured image

Και το καλύτερο; Όλες οι συνταγές που υπάρχουν στο βιβλίο, είναι υγιεινές.

Το βιβλίο παιδικών συνταγών υπογράφει, με τη χαρακτηριστική της δουλειά, η καλλιτέχνης και εικονογράφος Ιωάννα Φιλίππου.

Με πρωταγωνίστρια μία χαριτωμένη θαλάσσια βίδρα, έτοιμη να σερβίρει λαχταριστά πιάτα για παιδιά, η Φιλίππου εμπνέεται απ’ τις αγαπημένες συνταγές της ιδίας και της κόρης της.

Δοκιμασμένες συνταγές παιδικών και υγιεινών γευμάτων, φιλοτεχνούνται παιγνιδιάρικα και χιουμοριστικά από την δημιουργό και παρουσιάζει τα αγαπημένα καλούδια των παιδιών και όχι μόνο.

Μία αγγλόφωνη έκδοση με 26 συνολικά συνταγές, κατάλληλη για το σπίτι αλλά και ως δώρο για αγαπημένους φίλους.

Το βιβλίο «Riri the little otter cooks – Healthy Recipes for children» θα παρουσιαστεί επίσημα στο κεντρικό Costa Coffee στην πρωτεύουσα, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, ενώ έπειτα θα διατίθεται προς πώληση στα καταστήματα M&S σε όλες τις πόλεις εκτός της Λευκωσίας, καθώς και στον εκθεσιακό χώρο IΝΤΟΤΟ στους Αγίους Ομολογητές.

Τιμή πώλησης: €10

Όλα τα έσοδα από τα βιβλία θα διατεθούν στο σύνδεσμο Μωρά Θαύματα.

Επίσημη παρουσίαση:

Σάββατο & Κυριακή, 16 & 17 Δεκεμβρίου [9.00-12.00 & 16.00-19.00]

Κεντρικό Costa Coffee

Γιάννου Κρανιδιώτη 12, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22760760

Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος στα καταστήματα: M&S Λεμεσού, M&S My Mall, M&S Λάρνακα [Ζήνωνος Κιτιέως], M&S Λάρνακα [Στρατηγού Τιμάγια], M&S Πάφος, M&S Πάφος [Kings Mall], M&S [Παραλίμνι] και στον εκθεσιακό χώρο IΝΤΟΤΟ [Κανάρη 8Α, Αγ. Ομολογητές].

Μάθε περισσότερα για τις «Αδελφές Φιλίππου» πατώντας εδώ 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ