Έτσι θα μοιάζουν οι τρείς νέοι ουρανοξύστες που θα χτιστούν στη Λεμεσό

Στη θέση της ιστορικής έπαυλης Λανίτη.

 


Με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, μόλις χθες 14 Δεκεμβρίου, κατεδαφίστηκε ένα από τα πιο ιστορικά κτήρια της Λεμεσού, όπως γράψαμε νωρίτερα σήμερα σε άρθρο μας, για να ξεκινήσει η κατασκευή το φιλόδοξου αυτού project. 

Το Trilogy Limassol Seafront, θα περιλαμβάνει όχι έναν, αλλά τρεις ουρανοξύστες και θα βρίσκεται σε μία από τις πιο προνομιούχες παραθαλάσσιες τοποθεσίες της πόλης.   

«Αποτελώντας ένα υψηλής ποιότητας παραθαλάσσιο έργο στην καρδιά της πόλης, συμβολίζει μια νέα συναρπαστική αρχή, αντλώντας έμπνευση από θεμέλια και μνήμες ιστορικής σημασίας», αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου η κατασκευαστική εταιρία που ανέλαβε την υλοποίηση του project, αφήνοντας να νοηθεί ότι στην κατασκευή του έργου, θα ληφθεί υπόψη και το ιστορικής σημασίας κτήριο που προϋπήρχε εκεί. 

Στις εγκαταστάσεις του έργου, όπως διαβάζουμε, θα περιλαμβάνονται σπα, γυμναστήριο και ιδιωτικό προαύλιο, αποκλειστικά για τους ενοίκους, ενώ θα υπάρχει και μια δημόσια πλατεία με ποιοτικά εστιατόρια και καταστήματα στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι οι επισκέπτες.

 


Σχετικα

Πώς θα βγάλεις φωτογραφία τον καθρέφτη που θες να πουλήσεις;

Στην Ελλάδα οι υποψήφιοι το «τερμάτισαν»

Τι συμβαίνει με τις μετρήσεις της θερμοκρασίας στο κέντρο της Λευκωσίας;

Γι’ αυτό θα παρακολουθήσουμε τις εκλογές από το ΣΙΓΜΑ

Έστησε πάγκο στη Βενετία ο Banksy

Σε αυτό το κομμωτήριο αντί για καθρέφτες έχει έργα τέχνης