Τι δώρα θα κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ στους υπαλλήλους της για τα Χριστούγεννα;

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ετοιμάζει τα δώρα που θα παραδώσει στα 1.500 άτομα προσωπικό του παλατιού.

 


Article featured image
Article featured image

Κάποιος θα φανταζόταν ότι η βασίλισσα ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα ένα γενναιόδωρο χρηματικό μπόνους στους εργαζόμενους, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Σύμφωνα με την παράδοση της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα δίνει σε κάθε μέλος του προσωπικού της μια χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, μια παράδοση που ξεκίνησε από τον παππού της, τον Γεώργιο E'. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Εκτός από μια χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, οι υπάλληλοι θα λάβουν και μια... ευχετήρια κάρτα από τη βασίλισσα και τον Δούκα του Εδιμβούργου. 

Όσοι υπάλληλοι έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της βασίλισσας θα λάβουν και ένα χριστουγεννιάτικο κουπόνι. 

Με πληροφορίες από την Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αυτός είναι ο πιο ασυνήθιστος λογαριασμός που υπάρχει στο OnlyFans

Article featured image

Απολιθωμένα ίχνη ανατρέπουν όσα γνωρίζαμε για τον μυστηριώδη «Άνθρωπο - Καρυοθραύστη»

Article featured image

Μια συνταγή του 19ου αιώνα για την παρασκευή ποτού με συστατικά της Coca Cola ανακαλύφθηκε σε μοναστήρι