Η επική απάντηση του Σπύρου στη δασκάλα του που έγινε VIRAL

Σπύρο, you rock!

 


Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει, αλλά τα σημερινά παιδιά είναι εξόχως πιο έξυπνα, πιο ετοιμόλογα και πιο εκπληκτικά από τις προηγούμενες γενιές. Ενώ δεν παύουν να μας εκπλήσσουν συνεχώς με τις ατάκες και τις σκέψεις τους.

Αυτή τη φορά την έκπληξη έκανε ο μικρός Σπύρος, μαθητής δημοτικού, ο οποίος όταν διάβασε την παρατήρηση της δασκάλας του σχετικά με τα γράμματά του, της απάντησε αναλόγως.

Ο Σπύρος, είχε γράψει ένα μικρό κείμενο για τα δελφίνια και η δασκάλα του, αφού το διάβασε, έγραψε από κάτω ως μοναδική παρατήρηση να κάνει πιο ωραία γράμματα.

Ωστόσο ο Σπύρος είχε εντελώς διαφορετική γνώμη πάνω στο ζήτημα, την οποία μάλιστα δεν δίστασε καθόλου να εκφέρει. Σημείωσε λοιπόν, κάτω από την παρατήρηση της δασκάλας του «Μια χαρά γράμματα κάνω». Η αντίδρασή του ξάφνιασε μέχρι και την ίδια, που απάντησε με νέο σημείωμα: «Ωραία απάντηση έδωσες, δεν το περίμενα».   

Την φωτογραφία δημοσίευσε ένα χρήστης στο Facebook, με το σχόλιο: «Αυτά τα υπέροχα πιτσιρίκια! Όταν ο Σπύρος, ο γιος του Μιχάλη, ταπώνει τη δασκάλα!».    

 

 

Με πληροφορίες από LIFO 


Σχετικα

Το ελληνικό νησί με τους περισσότερους ξένους τουρίστες για φέτος

Σιγουριά ότι η φωτιά στη Λάρα τέθηκε κακόβουλα

To 21ο Pafos Aphrodite Festival παρουσιάζει τη δημοφιλή όπερα του Giuseppe Verdi Macbeth

Σκύλος σώζει σκύλο

Το ελληνικό… δυνατότερο ηχοσύστημα αυτοκινήτου στον κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]

«Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη»