Έρχεται Κύπρο ο διάσημος ποδοσφαιριστής Christian Karembeu

Δεν είναι troll, ούτε fake news.

 


Article featured image
Article featured image

Υπό την ιδιότητα του Ambassador του Οργανισμού UEFA Foundation for Children, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης Κριστιάν Καρεμπέ, θα βρεθεί στις 30 Δεκεμβρίου στην Κύπρο, ως Επίτιμος Προσκεκλημένος των διοργανωτών της Football Stars Day. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της ΚΟΠ και του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», ο οποίος είναι διαπιστευμένος από το UEFA Foundation for Children.

O 47χρονος σήμερα Καρεμπέ έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο από το 1990 έως το 2006 και είχε την τύχη το 1998 να σηκώσει αρχικά το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης και μερικές βδομάδες αργότερα το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Εθνική Γαλλίας, με την οποία είχε 52 επίσημες συμμετοχές, από το 1992 έως το 2002. Το 2000 αναδείχθηκε με τους «Τρικολόρ» Πρωταθλητής Ευρώπης. Σήμερα είναι Ambassador της UEFA αλλά και του προγράμματος #BeActive της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως επίσης και Σύμβουλος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς. 

Σε δήλωσή του από την Αθήνα ο Κριστιάν Καρεμπέ αναφέρει: «Είμαι χαρούμενος που στις 30 Δεκεμβρίου θα σας συναντήσω στο ΓΣΠ. Στηρίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια ανέγερσης μιας νέας πτέρυγας στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία. Θα σας δω στο γήπεδο».

 Τον Κριστιάν Καρεμπέ μετακινεί με ασφάλεια στην Κύπρο ο Όμιλος Χαράλαμπος Πηλακούτας, ενώ θα φιλοξενηθεί από το ξενοδοχείο Hilton Cyprus.

Μεγάλοι Χορηγοί της Football Stars Day είναι ΟΠΑΠ Κύπρου, Τράπεζα Κύπρου, Πετρολίνα και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Θεσμικοί Υποστηρικτές είναι ο ΓΣΠ και ο ΠΑΣΠ, ενώ Τηλεοπτικός Συνεργάτης είναι η Cytavision.

Υποστηρικτές είναι η AJK Wealth Management, οι Φούρνοι Ζορπάς, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ Επίσημοι Συνεργάτες είναι οι εταιρείες Landas Colour, SEMIO Productions, 7Q, PwC, ACS Courier, Opium Works, Think CRM και Copytex.

Επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού είναι η Macron ενώ τη φιλοξενία των VIP ανέλαβε το Lemon Park.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ