Ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος θα είναι διπλός

Μπορεί αυτές τις ημέρες όλοι να τρέχουν για τα «χριστουγεννιάτικα», οι Λεμεσιανοί παρόλα αυτά τρέχουν παράλληλα και για τα «καρναβαλλίστικα», αφού λίγο μετά τις Κυριακές των εκλογών, ξεκινούν οι Κυριακές των καρναβαλιών (sic).

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τις επερχόμενες εκδηλώσεις ο Δήμος Λεμεσού  ανακοίνωσε χθες (21/12), το όνομα του Βασιλιά Καρνάβαλου για το 2018, ο οποίος φέτος δεν θα είναι ένας ή μία, αλλά βασιλικό ζεύγος.

Τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα θα ενσαρκώσουν δύο γνήσιοι Καρναβαλιστές, ο Χριστάκης και η Ζήνα Μαχαλεκκίδη, οι οποίοι κέρδισαν επάξια την τιμητική αυτή θέση, λόγω της μακροχρόνιας προσφοράς τους στο Καρναβάλι.

 



 

Αξίζει να σημειωθεί ότι λαμβάνουν μέρος στην παρέλαση από το 1987, με την πρώτη συμμετοχή τους να φέρει τον τίτλο «Η Ολυμπιάδα του 1996 στην Ελλάδα».

Οι συμμετοχές τους ήταν και συνεχίζουν να είναι αξιόλογες, με υπέροχες κατασκευές, πανέμορφες στολές και ευφάνταστες χορογραφίες. 

Ο Δήμος Λεμεσού ανέθεσε την αποστολή αυτή στο ζεύγος Μαχαλεκκίδη, ως ένδειξη εκτίμησης για τη συμβολή τους στο Καρναβάλι Λεμεσού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ