Με κινέζικο βασανιστήριο μοιάζει αυτό που έκανε άντρας στην Κίνα σε υπαλλήλους γνωστής αντιπροσωπείας πολυτελών αυτοκινήτων από την οποία αγόρασε αυτοκίνητο αξίας 51 χιλιάδων ευρώ.
Ο άντρας αποφάσισε να πληρώσει την πρώτη δόση του αυτοκινήτου ύψους 9.000 ευρώ με πολύ ψιλά κέρματα. Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, επέμενε να πληρώσει την πρώτη δόση για την αγορά του αυτοκινήτου με κέρματα τα οποία είχε μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια.
Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνονται οι υπάλληλοι να κάθονται στο πάτωμα και να μετράνε ατελείωτες ώρες τα νομίσματα, που ήταν μέσα σε χάρτινα κουτιά. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι πήγαν στο σπίτι του πελάτη και επέστρεψαν με περισσότερα από 10 κιβώτια με νομίσματα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένας δημοτικός σύμβουλος θέλει να διοργανώσει πάρτι ανταλλαγής συντρόφων μέσα στο δημαρχείο
Ένα σημαντικό βήμα για την αναγνώριση των άτυπων φροντιστών στην Κύπρο
Αλεξιπτωτιστής πήδηξε με αερόστατο καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ [βίντεο]