Το Instagram σού βρίσκει σύντροφο

Το Instagram έχει πάνω από 800 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, οι οποίοι ασχολούνται με την εφαρμογή τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

 


Article featured image
Article featured image

Από όλους αυτούς, τα 300 εκατομμύρια χρησιμοποιούν τις ιστορίες (Stories) του Instagram κάθε μέρα, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας.

Μερικοί από αυτούς χρησιμοποιούν το Instagram για τις επιχειρήσεις τους, άλλοι για να ανεβάζουν τα κατοικίδιά τους και κάποιοι για να βάζουν φωτογραφίες των παιδιών τους.

Υπάρχουν και εκείνοι που χρησιμοποιούν το Instagram ως συμπληρωματικό εργαλείο για να κάνουν γνωριμίες ή να βρουν το άλλο τους μισό.

 Το Instagram προσφέρει έναν διακριτικό τρόπο για να εκφράσουμε το ενδιαφέρον μας σε ερωτήσεις και σχόλια, ακόμα και να συνδεθούμε με όποιον θέλουμε σε μια μορφή ιδιωτικής συνομιλίας.

Από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκαν οι ιστορίες του Ιnstagram το ενδιαφέρον πολλών χρηστών φαίνεται να έχει μεταφερθεί στο πλαίσιο πάνω από το κεντρικό feed των φωτογραφιών, εκεί που τρέχουν τα stories.

Ειδικότερα, στα προφίλ που εναλλάσσονται κάθε λίγες ώρες (ως γνωστόν οι ιστορίες διαρκούν μόνο 24 ώρες), γιατί, σύμφωνα με νέα και εκτενή «νήματα» στο Reddit, στο πλαίσιο των ιστοριών παίζεται ένα νέο, αλλά περίεργο, παιχνίδι δεδομένων: εκεί βλέπουμε ποιος μας παρακολουθεί περισσότερο στο Instagram!  

Μια από τις θεωρίες στο Reddit υποστηρίζει ότι οι μεγαλύτεροι «αθέατοι θαυμαστές» μας βρίσκονται πάντα στους πρώτους της λίστας των ιστοριών.

Με πληροφορίες από τη Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ