Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά στις Άλπεις και κοστίζει μόλις 3000 ευρώ

Η εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή θα γίνει απόψε, 29 Δεκεμβρίου, αλλά μη σκας, προλαβαίνεις!

 


Article featured image
Article featured image

Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος (ιστοσελίδα είμαστε), ούτε για πρωταπριλιάτικο ψέμα τέλη Δεκεμβρίου, το ποσό που μόλις διάβασες είναι πέρα για πέρα αληθινό και περιλαμβάνει φυσικά το κόστος διαμονής στο πολυτελές σαλέ, ένα μενού τριών πιάτων και φυσικά σου εξασφαλίζει θέση στη private συναυλία του Έλληνα λαϊκού βάρδου Αντώνη Ρέμου, που αντί να ξεκουράζεται με την οικογένειά του μέρες που είναι, ανεβαίνει στα χιονισμένα βουνά των Άλπεων για να βγάλει το παντεσπάνι του.

Σε συνέχεια λοιπόν των επιτυχημένων εμφανίσεων στη Μύκονο, ο γνωστός τραγουδιστής αυτή τη φορά δίνει τη δυνατότητα σε όλους αυτούς του μύστες της σπατάλης και του show of (όπως λένε και στα κυπριακά χωριά) να μπορέσουν να πουλήσουν μούρη και σε χιονισμένο σκηνικό.

Αν λοιπόν σας ψήνει να πεταχτείτε απόψε το βράδυ, να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε 400 ευρώ για τη συναυλία με φαγητό και ποτό φυσικά, και περίπου 2.500 ευρώ για τη μια διανυκτέρευση συν τα αεροπορικά φυσικά, αλλά οκ εκεί θα βρεις καμιά low cost εταιρεία να πετάξεις.

Όπως διαβάζουμε σε ελλαδικές ιστοσελίδες η όλη φάση είναι sold out και ανάμεσα στους πελάτες λέγεται ότι υπάρχουν κυρίως Λιβανέζοι, Ρώσοι, αλλά και Έλληνες.

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ