10 από τα πιο περίεργα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις στο κυπριακό ίντερνετ

Προσοχή! Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση (πολύ) περίεργων προϊόντων.

 


Article featured image
Article featured image

Η αφορμή για να ετοιμάσουμε αυτό το άρθρο, ήταν μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο κυπριακό διαδίκτυο μόλις χθες (2/12).

Μια αγγελία συγκεκριμένα, η οποία είχε αναρτηθεί σ’ ένα από τα διάφορα group αγοραπωλησιών που υπάρχουν online, και πωλούσε 2 μεταχειρισμένους δονητές, σε καλή κατάσταση, στην εκπληκτική τιμή των 20 ευρώ. Τσάμπα πράμα δηλαδή.

Κάνοντας μία μικρή έρευνα, ‘ανακαλύψαμε’ ότι τελικά η κυπριακή online αγορά είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε, αφού χωρίς καμία δόση υπερβολής μπορείς να βρεις και να αγοράσεις τα πάντα.

Η διεπιστημονική ομάδα της CITY, έπειτα από ενδελεχή έρευνα, βρήκε και μάζεψε 10 από τα πιο περίεργα πράγματα που μπορεί κανείς να αγοράσει στο κυπριακό ίντερνετ και σας τα παρουσιάζει.

 

Το γιατί τους πουλάει δεν μας είπε, αφού είναι σε καλή κατάσταση και οι δύο μαζί!







Και αν υπερβείς το όριο, αυτοσυλλαμβάνεσαι; 



 



Κάγκελα παντού...!

 

Λιώσαμε....

 

Μαζί με τα αφρικανικά σαλιγγάρια, έρχεται και η τροφή; 

 



Γιατί είμαι cool, και αυτό βγαίνει σε όλους τους τύπους!

 

Και free delivery και 0 κόστος αγοράς. Τι να λέμε τώρα. 

 

Δεν πολυκαταλάβαμε τι παίζει εδώ (για ρουμάνικη λιχουδιά πρόκειται μάλλον), αλλά από την google translate μετάφραση που κάναμε, τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά.    





Το να πουλάς αυθαίρετα όπλα στο διαδίκτυο, δεν είναι μόνο περίεργο, αλλά και κάπως επικίνδυνο. Το γιατί η ισοτιμία είναι σε δολάρια, δεν μας εξήγησε ποτέ κανείς. 



 

Είναι τρομακτικοί, έννεν chic και είναι και ελαφρώς σκονισμένοι 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ