Η Λεμεσός μεταμορφώνεται σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Αν θα βρίσκεσαι στη Λεμεσό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Δεκεμβρίου, αξίζει τον κόπο να επισκεφτείς την Πλατεία του Δημαρχείου του Ύψωνα, όπου πραγματοποιείται το φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικου Χωριό «Ipsonas Christmas Wonderland 2017».

 


Article featured image
Article featured image

Το πρόγραμμα του χωριού, συνδυάζει τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους και περιλαμβάνει χορευτικά από σχολές χορού και χορευτικούς ομίλους, χριστουγεννιάτικες μελωδίες από χορωδίες, αθλητικές επιδείξεις, επιδείξεις πολεμικών τεχνών, μάγους, φουσκωτά, face-painting και μπαλονοδημιουργίες.

Στο χώρο θα υπάρχουν μεταξύ άλλων, δημιουργικά εργαστήρια κατασκευής φάτνης, ζαχαροπλαστική, χειροτεχνίες και αφήγησης παραμυθιού.

Τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ζωγραφίσουν για πρώτη φορά με μαρκαδόρους σε αυτοκίνητο Volkswagen beetle!

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται εκεί, μαζί με τον Mickey και τη Minnie, ντυμένοι χριστουγεννιάτικα και χορεύοντας στους εορταστικούς ρυθμούς των χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος και στο διασκεδαστικό παιχνίδι snooksoccer, το οποίο συνδυάζει την ποδοσφαιρική δυνατότητα με τη στρατηγική του μπιλιάρδου.

Αποκορύφωμα του προγράμματος, η συναυλία στις 9 Δεκεμβρίου με τον Γιάννη Βαρδή και τον Γιώργο Λιανό, με τραγούδια που ξεκινάνε από έντεχνο ροκ και καταλήγουν σε λαϊκό.

Στο χώρο θα υπάρχουν επίσης περίπτερα στα οποία θα πωλούνται φαγητά, ποτά, ζεστό κρασί, ζεστοί ξηροί καρποί, καφέδες, γλυκά, μπισκότα, κατασκευές, διακοσμητικά στεφάνια και κάρτες.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ύψωνα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ