Νεαρή Κύπρια θα βραβευθεί από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Η 21χρονη Αντωνία Μιχαηλίδη, από τη Λάρνακα, θα είναι μεταξύ των βραβευθέντων από τη Βασίλισσα Ελισάβετ, στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι Νεαροί Ηγέτες της Βασίλισσας».

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για μια αναγνώριση για το εθελοντικό της έργο προς υποστήριξη των μεταναστών που διαμένουν στην Κοφίνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προγράμματος, «η Αντωνία Μιχαηλίδη από την Κύπρο έχει επιλεγεί ως μία εκ των τελευταίων νικητών για το Βραβείο των Νεαρών Ηγετών της Βασίλισσας, ως ένδειξη αναγνώρισης του ηγετικού της ρόλου εντός της κοινότητάς της για να αλλάξει ζωές».

Αναφέρεται ακόμη ότι το πρόγραμμα, το οποίο διανύει τον τέταρτο και τελευταίο του χρόνο, επιβραβεύει εξαιρετικούς νέους ανθρώπους από 18 ως 29 χρονών από ολόκληρη την Κοινοπολιτεία, οι οποίοι εργάζονται για να βελτιώσουν ζωές σε μια ευρεία γκάμα ζητημάτων από την υποστήριξη ατόμων, οι οποίοι ζουν με προβλήματα ψυχικής υγείας και την παροχή βοήθειας σε παιδιά για να έχουν μια ποιοτική εκπαίδευση ως την προώθηση της ισότητας των φύλων.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, οι νικητές θα λάβουν το Βραβείο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ σε ειδική τελετή στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο Λονδίνο, του χρόνου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ