Στο νέο κατάλογο με μπίρες του Moondog’s υπάρχουν ακόμα περισσότεροι θαμώνες του μαγαζιού

Και φυσικά, ακόμα πιο πολλές μπίρες.

 


Άλλη μια μεγάλη μέρα για το Moondog’s έφτασε. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, το Moondog’s γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά του παρουσιάζοντας το «The Beer Catalogue, Second Edition».

Πριν από ένα χρόνο παρά μία μέρα ακριβώς, το Moondog’s παρουσίασε για πρώτη φορά ένα μοναδικό κατάλογο μπύρας που περιλάμβανε περισσότερες από 150 διαφορετικές μπίρες και έχοντας για μοντέλα θαμώνες του. Έναν κατάλογο (ή καλύτερα βιβλίο) μπίρας που ο κόσμος αγάπησε και αξιοποίησε για να γνωρίσει καλύτερα τον τεράστιο κόσμο της μπύρας.

Φέτος, τον καθιερώνει προχωρώντας στην επανέκδοσή του, με περισσότερες μπίρες, πάνω από 200, και με τη συνεργασία περισσότερων θαμώνων του Moondog’s.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη δημιουργία του καταλόγου χρειάζονται πάνω από 6 μήνες δουλειάς, η συνεισφορά πολλών ατόμων, πολλή όρεξη και άφθονη μπίρα!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, λοιπόν, στις 9 το βράδυ, ραντεβού για ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων με δωρεάν μπίρες, μουσική από τους BigMoNik και φυσικά την παρουσίαση του «The Beer Catalogue, Second Edition».

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen