Πάνε Σικάγο οι «Πολυαγαπημένες Μέρες»

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Πολυαγαπημένες μέρες», σκηνοθεσίας Κωνσταντίνου Πατσαλίδη, σε σενάριο-παραγωγή Γιώργου Αβραάμ, επιστρέφει στην Αμερική για δυο προβολές σ’  ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά φεστιβάλ κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, κάνει πρεμιέρα στο Σικάγο, στο «Gene Siskel Film Center»!

 


Article featured image
Article featured image

Μια τεράστια τιμή για την Κύπρο και τους Κύπριους δημιουργούς.

Οι «Πολυαγαπημένες μέρες» αποτελούν επίσημη επιλογή του 20th Annual Chicago European Union Film Festival, ενός από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ταινιών στην Αμερική όπου προβάλλονται περισσότερες από 60 νέες ταινίες μεγάλου μήκους από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου, ώρα 7.45μ.μ., και την  Πέμπτη, 9 Μαρτίου, ώρα 8.15 μ.μ., στο Gene Siskel Film Center στο Σικάγο.

 

Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ, παραγωγής Walking Around The World, έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα εξαιρετικές κριτικές. Οι  «Πολυαγαπημένες μέρες» προτάθηκαν από το Dcist στην Ουάσιγκτον  ως μία από τις 11 ταινίες που πρέπει να δει το κοινό στο πλαίσιο του 19ου Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ένωσης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Αmerican Film Institute.

Συμπαραγωγοί: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (Πολιτιστικές Υπηρεσίες, Συμβουλευτική Επιτροπή Κινηματογράφου, Filmblades, Atlantis, Roll-Out Vision Services)

 



Περισσότερες πληροφορίες:

facebook.com/BelovedDaysDocumentary

www.beloveddays.com

@Beloveddays


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ