Το γράμμα μιας 7χρονης στην Google

Μια 7χρονη από τη Βρετανία αποφάσισε να στείλει γράμμα στην Google και να ζητήσει δουλειά.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόκειται για την Κλόε Μπρίτσγουοτερ από το Hereford, η οποία πρώτη φορά αποπειράθηκε να στείλει γράμμα σε κάποιον εκτός από τον Άγιο Βασίλη.

Η μικρή γράφει στην εταιρεία πως θέλει να δουλέψει εκεί.

Το Business Insider δημοσίευσε το γράμμα.

 

Διαβάστε το γράμμα της μικρής πιο κάτω:

Αγαπητό αφεντικό της Google,

To όνομά μου είναι Κλόε και όταν θα είμαι μεγαλύτερη θα ήθελα να δουλέψω στην Google. Θα ήθελα επίσης να δουλέψω σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας και να πάρω μέρος στους Ολυμπιακούς στο άθλημα της κολύμβησης. Πηγαίνω κολύμβηση κάθε Σάββατο και Τρίτη. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι θα μπορώ να κάθομαι σε τεράστια πουφ και να οδηγώ μικρά οχήματα για κούρσες αν θα δουλεύω στη Google. Moυ αρέσουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έχω επίσης τάμπλετ και παίζω παιχνίδια. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι θα μου πάρει έναν υπολογιστή μία ημέρα. Είμαι 7 χρονών και οι δάσκαλοί μου λένε στη μαμά μου και τον μπαμπά μου ότι είμαι καλή μαθήτρια και ότι αν συνεχίσω έτσι μία ημέρα θα μπορώ να δουλέψω στη Google. H αδελφή μου η Χόλι είναι επίσης πολύ έξυπνη και της αρέσουν οι κούκλες και να μεταμφιέζεται γιατί είναι 5 χρονών. Ο πατέρας μου, μου είπε να κάνω αίτηση για μία δουλειά στη Google. Δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αίτηση άλλα είπε ότι είναι κάτι σαν αυτό το γράμμα που σας γράφω τώρα.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το γράμμα μου,

Είναι το πρώτο γράμμα που γράφω εκτός από εκείνο που γράφω στον Άγιο Βασίλη. Αντίο.

 Indranil Bhoumik/Mint

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σαντάρ Πιτσάι απάντησε στην επιστολή της μικρής.Διαβάστε πιο κάτω το γράμμα που της έστειλε:

Aγαπητή Κλόε,

Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου. Χαίρομαι που σου αρέσουν οι υπολογιστές και τα ρομπότ και εύχομαι να συνεχίσεις να μαθαίνεις πράγματα σχετικά με την τεχνολογία. Πιστεύω πως αν συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά και ακολουθήσεις τα όνειρά σου θα μπορέσεις να πετύχεις κάθε στόχο που έχεις στο μυαλό σου - από το να δουλέψεις στη Google, μέχρι να συμμετάσχεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης. Ανυπομονώ να λάβω την αίτηση σου για κάλυψη θέσης εργασίας όταν τελειώσεις το σχολείο.

Εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και την οικογένειά σου.

Με εκτίμηση,

Σαντάρ Πιτσάι

Διευθύνων Σύμβουλος


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ