Έξω οι Ναζί [Ανεπιθύμητος ο ΑΠΟΕΛ]

Αυτό ακριβώς αναγράφει το πανό της φωτογραφίας το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναρτήθηκε σε σοκάκι του Μπιλμπάο, με αφορμή τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ στη Χώρα των Βάσκων, προφανώς από ανεγκέφαλους που υπάρχουν σε κάθε γωνιά του (ποδοσφαιρικού) πλανήτη.

 


Article featured image
Article featured image

Πέραν από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και την τεράστια επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, που κατάφερε να πετύχει 2 γκολ σε ισπανικό έδαφος, το ταξίδι της κυπριακής ομάδας στο Μπιλμπάο σημαδεύτηκε ως γνωστό και από διάφορα ευτράπελα.

Ως γνωστό 50 οπαδοί της Αθλέτικ επιτέθηκαν άνευ λόγου και αιτίας σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι έπειτα από ρίψη μπουκαλιού. Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση της αστυνομίας για να λήξει το συμβάν και να μην υπάρξουν χειρότερες καταστάσεις.

Πέραν από αυτό, ένα πανό που κυκλοφορεί σήμερα στο διαδίκτυο, δείχνει μια σβάστικα σβησμένη και συνοδεύεται με το μήνυμα «Έξω οι Ναζί» γραμμένο στα βασκικά.

Εννοείται πως, κινήσεις όπως αυτή της ανάρτησης ενός τέτοιου πανό, το οποίο υπογράφει η Ernai, μια βασκική οργάνωση νεολαίας, μόνο το μίσος προάγουν και τον φανατισμό και είναι καταδικαστέες χωρίς δεύτερη συζήτηση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ