Μάθε ποιο επάγγελμα θα ακολουθήσεις από το «The G C School of Careers

«Η γνώση είναι δύναμη. Δεν μπορείς να ξεκινήσεις μια καριέρα, ή ακόμη και μια σχέση, χωρίς να γνωρίζεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτή».

Randeep Hooda


Article featured image
Article featured image

Το άγχος και η πίεση είναι δύο παράγοντες που πιθανό να οδηγήσουν σε λανθασμένες επαγγελματικές επιλογές. Οι μαθητές σήμερα βρίσκονται υπό τεράστια πίεση από τους γονείς τους, τους συνομήλικους τους, καθώς και από την κοινωνία για να κάνουν συγκεκριμένες επιλογές ή να επιλέξουν μια συγκεκριμένη σταδιοδρομία.

Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, με τη λήψη ορισμένων κρίσιμων αποφάσεων, το Τμήμα Επαγγελματικής Στρατιοδρομίας του GCS έρχεται να βοηθήσει τους μαθητές σε όλη την Κύπρο, και διοργανώνει την 2η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ GCS η οποία επικεντρώνεται, όχι μόνο σε πανεπιστημιακές σπουδές, αλλά και επίσης και σε διάφορους τομείς.

Πάνω από 30 αντιπρόσωποι από πάνω από 15 χώρες θα βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν συμβουλές σχετικά με σπουδές στις χώρες τους. Επιπρόσθετα, Λογιστές, Δικηγόροι, Τραπεζικοί, Δημοσιογράφοι, Επενδυτές, Ιατροί, Κτηνίατροι, Σχεδιαστές Μόδας, Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Οδοντίατροι-Χειρούργοι, Ηθοποιοί και άλλοι τόσοι επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα 25 κλάδων θα είναι παρόντες στην έκθεση για να παρέχουν συμβουλές και την εμπειρία τους στο συγκεκριμένο κλάδο-βιομηχανία.

Οι μαθητές θα μπορέσουν να εκτιμήσουν αυτό που ψάχνουν περισσότερο οι Κύπριοι εργδότες σε ενδεχόμενες προσλήψεις, μπορούν επίσης να λάβουν πληροφορίες για τη φύση των διαφόρων μαθημάτων και επαγγελμάτων∙ ο απόλυτος στόχος είναι να είναι το πιο ευτυχισμένο και το πιο παραγωγικό εργατικό δυναμικό στο μέλλον.

 



 

3 Μαρτίου 2017, G C School Secondary School,

13:00 - 18:00: ανυπομονούμε να σας δούμε στην Έκθεση.

Τμήμα Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του GCS: Μαριάννα Ζίττη-Χαραλαμπίδη και Έλενα Ανδρέου-Ιωάννου

www.gcsc.ac.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ