Η Μαρίζα Ρίζου κάνει μια «Μεγάλη Γιορτή» πρώτη φορά στην Κύπρο

Για πρώτη φορά η ερμηνεύτρια με καταγωγή από τη νησί μας, έρχεται για να γιορτάσει με μεγάλη χαρά στην Κύπρο με τη μουσική, το κέφι και το μπρίο της.

 


Article featured image
Article featured image

Λίγο μετά την κυκλοφορία του 2ου πολυαναμενόμενου δίσκου της με τίτλο «Μεγάλη Γιορτή» από την Feelgood Records, η Μαρίζα Ρίζου θα μεταφέρει για πρώτη φορά τον φρέσκο, ανανεωμένο και απόλυτα προσωπικό ήχο του νέου της άλμπουμ στην Κύπρο, για δύο αλησμόνητα live.

Το Σάββατο 4 Μαρτίου η Ρίζου και η μπάντα της εμφανίζονται στη Μουσική Σκηνή RED. Τη συναυλία ανοίγει το σχήμα Big Band Theory.

Η «Μεγάλη Γιορτή» τόσο ως δίσκος, όσο και ως live παράσταση στο τέλος συνδέεται πάντα με το φως, την αισιοδοξία, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό, στοιχεία που έτσι κι αλλιώς περιγράφουν τον χαρακτήρα της Μαρίζας, αποτυπώνοντας όλο το ταλέντο της ως τραγουδοποιού αλλά και ως ερμηνεύτριας και performer.

 Πιάνο/Επιμέλεια Ενορχηστρώσεων: Μάρκος Χαϊδεμένος

Τύμπανα: Γιώργος Κωστελέτος

Κιθάρες/Γιουκαλίλι: Άγγελος Αϊβάζης

Σαξόφωνο: Δημήτρης Καραγιάννης

Κόντραμπάσο/Ταραμπούκα: Γιώργος Μουχτάρης

Υπεύθυνος Ήχου: Γιάννης Παξεβάνης

Management - Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO*Η «Μεγάλη Γιορτή» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records,  iTunes, SpotifyYoutube RED: Διονύσου 15, Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου

Ώρα έναρξης:22:00 (opening act by Big Band Theory)

Τιμή: 15 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 22767711 & 99059257

Προπώληση: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER (77777040)

Και στη Μουσική Σκηνή RED: 22767711 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ