Ένας Κύπριος παρακαλεί την Αμερική να προστατεύσει και να αξιοποιήσει την Κύπρο

Μετά από ενδελεχή έρευνα, στατιστικά στοιχεία και εμπεριστατωμένη άποψη, ο Στέλιος Ορφανίδης ετοίμασε ένα βίντεο στέλνοντας σοβαρό μήνυμα στις ΗΠΑ και τον Donald Trump, να μας προσέξει και να μας βάλει κάτω από τις φτερούγες του αετού τους.

 


Article featured image
Article featured image

Αρχικά ο δημιουργός του βίντεο, φρόντισε να απαριθμήσει όλα τα καλά της πατρίδας μας, ήλιος, θάλασσα, φαγητό και έπειτα όλα εκείνα τα κοινά που έχει η Κύπρος με τις ΗΠΑ. Και έχει αρκετά.

Εκείνοι Miami Beach, εμείς Nissi Beach. Στις ΗΠΑ δεν θέλουν τους Μεξικανούς, εμείς δεν θέλουμε τους Τούρκους. Η Κύπρος είναι το κέντρο του κόσμου, το ίδιο και η Αμερική.

Μετά από την παρουσίαση όλων των στοιχείων, ο Στέλιος προσπάθησε με το δικό του τρόπο να πείσει τον Trump, ότι μας έχει ανάγκη και ότι όχι μόνο δεν θα ήμαστε ποτέ ανταγωνιστικοί απέναντι του, αφού ποτέ δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, αλλά θα του ήμαστε και χρήσιμοι όταν θέλει να «επεμβαίνει βοηθητικά» σε χώρες όπως η Συρία, ο Λίβανος κ.α.

Όπως βέβαια θα έχετε αντιληφθεί, η πιο πάνω περιγραφή αποτελεί το σενάριο του χιουμοριστικού βίντεο που έφτιαξε ο Στέλιος Ορφανίδης, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο μήνυμα στις ΗΠΑ με το δικό του τρόπο. Το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στις 25 Φεβρουαρίου και μέχρι στιγμής το έχουν δει περισσότερα από 2700 άτομα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ