Από τα κυπριακά TGI Fridays ο καλύτερος bartender του κόσμου

Η 26χρονη Lauren Flintham, εκπροσώπησε την Κύπρο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καλύτερου bartender που πραγματοποιήθηκε στο Ντάλας της Αμερικής, στις 24 Φεβρουαρίου. 

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, για να προχωρήσει στον παγκόσμιο τελικό, η Lauren, διαγωνίστηκε με άλλους 10,000 bartenders από τα TGI Fridays όλου του κόσμου.

Τη βραδιά του τελικού, η Lauren εντυπωσίασε κοινό και κριτές με την αψεγάδιαστη απόδοση της σε ακρίβεια, ταχύτητα, δημιουργικότητα και φαντασία, σε συνδυασμό με την προσωπικότητα της πίσω από το bar και την εξειδικευμένη και μοναδική τεχνική της στο flaring.

Η Lauren, έφτασε στην Κύπρο από την Αγγλία όταν ήταν έξι χρονών και ξεκίνησε να εργάζεται στην υποδοχή των TGI Fridays στη Λεμεσό στα 16 της χρόνια.

Σήμερα, εννέα χρόνια μετά, η Lauren Flintham στέφεται Παγκόσμια πρωταθλήτρια!

Ο κ. Κρις Χριστοδούλου, CEO των TGI Fridays Cyprus σχολίασε: «Είμαστε όλοι πραγματικά περήφανοι για την Lauren! Στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε πρωταθλητές για αυτό και μέσω της συνεχής εκπαίδευσης αλλά και υποστήριξης όλου του προσωπικού μας δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον όπου τα αστέρια μπορούν να λάμψουν. Ίσως να είναι κι ένας από τους λόγους που η Κύπρος, για δεύτερη φορά μέσα σε 2 χρόνια, βραβεύτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής».

Αν θέλετε να δείτε κι εσείς από κοντά τις εντυπωσιακές τεχνικές flaring της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Lauren, μπορείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο TGI Fridays στην περιοχή Εναερίου στη Λεμεσό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ