Μάθαμε τι γίνεται μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων (όταν κλείσει η πόρτα)

Για να είμαι ειλικρινής πάντα το είχα απορία ‘Πώς μπορεί να καθαρίσει ένα πλυντήριο πιάτων τις βρωμιές από κολλημένα αποφάγια και ξερές σάλτσες, χωρίς να υπάρχει τρίψιμο’;

 


Article featured image
Article featured image

Κανείς όμως δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα να μου λύσει αυτό το τόσο αθώο και φαινομενικά απλό ερώτημα. Απαντήσεις τύπου ‘πολύ ζεστό νερό’ και ‘σαπούνια που διαλύουν τα λίπη’ δεν αποτελούσαν πειστικά επιχειρήματα. Φαίνεται όμως πώς πολλοί είναι αυτοί που είχαν την ίδια απορία μαζί μου και κάποιος πήρε την πρωτοβουλία να λύσει αυτό το οικιακό μυστήριο.

Ο Bito, ένας τύπος που φτιάχνει πολύ όμορφα timelapse videos είναι ένας απ’ αυτούς που πάντα είχαν απορία για το τι γίνεται μέσα στο πλυντήριο πιάτων όταν κλείνει η πόρτα.

Όπως ομολογεί ο ίδιος, κατά καιρούς είχε πετύχει διάφορες προσπάθειες που έκαναν κάποιοι για να κινηματογραφήσουν αυτή τη διαδικασία, με το αποτέλεσμα όμως να είναι κακό, αφού ήταν λάθος ο φωτισμός, οι γωνίες λήψεις και η εικόνα θολή. Γι’ αυτό αποφάσισε να φτιάξει το δικό του βίντεο, προσφέροντας για πρώτη φορά μια τόσο ξεκάθαρη ματιά μέσα στο πλυντήριο των πιάτων και το πώς αυτό στην ουσία λειτουργεί.

 

Παρακολουθείστε τη μαγεία: 

 



 

*Με πληροφορίες από το Vice


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ