Μάθαμε τι γίνεται μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων (όταν κλείσει η πόρτα)

Για να είμαι ειλικρινής πάντα το είχα απορία ‘Πώς μπορεί να καθαρίσει ένα πλυντήριο πιάτων τις βρωμιές από κολλημένα αποφάγια και ξερές σάλτσες, χωρίς να υπάρχει τρίψιμο’;

 


Κανείς όμως δεν βρέθηκε μέχρι σήμερα να μου λύσει αυτό το τόσο αθώο και φαινομενικά απλό ερώτημα. Απαντήσεις τύπου ‘πολύ ζεστό νερό’ και ‘σαπούνια που διαλύουν τα λίπη’ δεν αποτελούσαν πειστικά επιχειρήματα. Φαίνεται όμως πώς πολλοί είναι αυτοί που είχαν την ίδια απορία μαζί μου και κάποιος πήρε την πρωτοβουλία να λύσει αυτό το οικιακό μυστήριο.

Ο Bito, ένας τύπος που φτιάχνει πολύ όμορφα timelapse videos είναι ένας απ’ αυτούς που πάντα είχαν απορία για το τι γίνεται μέσα στο πλυντήριο πιάτων όταν κλείνει η πόρτα.

Όπως ομολογεί ο ίδιος, κατά καιρούς είχε πετύχει διάφορες προσπάθειες που έκαναν κάποιοι για να κινηματογραφήσουν αυτή τη διαδικασία, με το αποτέλεσμα όμως να είναι κακό, αφού ήταν λάθος ο φωτισμός, οι γωνίες λήψεις και η εικόνα θολή. Γι’ αυτό αποφάσισε να φτιάξει το δικό του βίντεο, προσφέροντας για πρώτη φορά μια τόσο ξεκάθαρη ματιά μέσα στο πλυντήριο των πιάτων και το πώς αυτό στην ουσία λειτουργεί.

 

Παρακολουθείστε τη μαγεία: 

  

*Με πληροφορίες από το Vice


Σχετικα

Χαρμόσυνα νέα από τον Δήμο Λευκωσίας για τη Λεωφόρο Κένεντι

Το αστρονομικό ποσό εσόδων της Airbnb μόνο για το 2ο τρίμηνο του 19’

Μικρομηκάδες εν δράσει, για 9η χρονιά φέτος

Παρουσίαση προγραμμάτων Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ: Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε φέτος

Τι συμβαίνει με την Kate Middleton;

Φλερτ στα χρόνια των Social Media