20 άτομα μας λένε ποιον Κύπριο celebrity θα ήθελαν να δουν στο Survivor

Αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, με νούμερα τηλεθέασης που έχουμε να δούμε πολλά χρόνια. Ένα «κόλλημα» που μας κρατάει καθηλωμένους σχεδόν κάθε βράδυ μπροστά στους δέκτες μας να παρακολουθούμε με αγωνία και ένταση τους παίχτες να διαφωνούν, να τσακώνονται, να κάνουν πλάκες, να υποφέρουν και κυρίως να αγωνίζονται για το εκάστοτε έπαθλο.

 


Article featured image
Article featured image

Στον έναν μήνα περίπου προβολής του, το Survivor έχει αποκτήσει φανατικούς ακόλουθους, ενώ οι παίχτες έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό που είτε λατρεύει να τους μισεί, είτε τους υποστηρίζει φανατικά.

Από την αρχή σχεδόν της προβολής των επεισοδίων, άρχισαν να διαδίδονται φήμες για διάφορα γνωστά ονόματα τόσο της Κύπρου, όσο και της Ελλάδας τα οποία ενδέχεται να εισβάλλουν αργότερα στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η παραγωγή του Survivor, δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα όνομα προς το παρόν.

Επειδή όμως ως φανατικοί τηλεθεατές θα θέλαμε να δούμε νέα πρόσωπα να μπαίνουν μέσα στο παιχνίδι και να ανακατεύουν την τράπουλα, ρωτήσαμε φίλους και τηλεθεατές του Survivor, να μας πουν «Ποιον Κύπριο/α celebrity θα ήθελαν να δουν στο Survivor».



Και αυτοί απάντησαν…



 





Θα επέλεγα να στείλω στο Survivor τον Άντρο Κυπριανού, για να τους πελλάνει όλους με το μουρμουρκό του. Θα αρχίσει να μιλά στο ένα επεισόδιο και θα τελειώνει στο άλλο.

Γιώτα, 27 ετών

 

 

Τον Μαρίνο Σιζόπουλο γιατί εκτός του ότι θα τσακωνόταν με όλους τους υπόλοιπους συμπαίχτες του, θα... διέρρεαν δια μαγείας και τα αποτελέσματα των αγώνων πριν την προβολή του επεισοδίου!

Κλεάνθης, 30 ετών

 

 

Στο Survivor θα έστελνα τον Αρχιεπίσκοπο για να κάνει προσευχή μαζί με τον Αγγελόπουλο.

Κατερίνα, 26 ετών

 

Θα ήθελα να πάει ο Ηρόδοτος Δημητρίου, άλλος αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β/chartered accountant. Το τελευταίο διάστημα λίγο η πείνα, λίγο η αποχή από το sex (!) έκανε τους διάσημους να μετατραπούν σε τέρατα. Θεωρώ ότι ένα αγαθό και άγιο άτομο θα μπορέσει να φέρει ξανά την ισορροπία στην καλύβα των διάσημων.

Μέμος, 31 ετών 

 

 

Τον Γιαννάκη Ομήρου για να χάσει λίγα κιλά.

Άντρια, 25 ετών

 

 

Την Ελίτα Μιχαηλίδου γιατί θεωρώ πως με τη διαύγεια πνεύματος που τη χαρακτηρίζει, αλλά και χάρη στο αθλητικό σώμα της, μπορεί να δώσει στους Μαχητές την ώθηση που χρειάζονται για να κερδίσουν πολλά έπαθλα φαγητού.

Λουκής, 43 ετών

 

 

Τον Μάρκο Κωμοδρόμο, γιατί με την ευχάριστη προσωπικότητά του και το γλυκό χαμόγελο του θα δώσει στην ομάδα των Μαχητών την ενέργεια και το κίνητρο για να κερδίσουν πολλά έπαθλα. 

Μαρίνα, 20 ετών

 

 

Την Αιμιλία Κενεβέζου, κυρίως για να μπορέσει επιτέλους να φκει στην ελληνική τηλεόραση και να παραπονεθεί που δεν επέρασε η Παπαρίζου τον Σταματάρη στα live.

Επιπλέον, όταν ποκάθουνται οι Μαχητές, θα τους ρίχνει εκείνο το δολοφονικό της βλέμμα και θα κερδίζουν ούλλα τα έπαθλα.

Παρασκευή, 38 ετών

 

 

Εγώ θα ήθελα σίγουρα να στείλω κάποιον ποδοσφαιριστή γιατί θα είναι πολύ γυμνασμένος και θα τον βλέπουμε συνέχεια χωρίς πολλά ρούχα! Είναι πολλοί αυτοί που μου αρέσουν και δεν μπορώ να επιλέξω έναν!

Στέλλα, 27 ετών

 

 

Θα έστελνα την Ειρήνη Χαραλαμπίδου γιατί θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα μαζί της! Το πιο πιθανόν θα ήταν να ζητήσουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς όλοι!

Νίκη, 33 ετών

 

 

Αντρέας Πογιατζής. Μεγάλη προσωπικότητα στην κυπριακή τηλεόραση, πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να είμαστε εγωιστές και να δώσουμε επιτέλους στον υπόλοιπο κόσμο λίγη δόση από το φαινόμενο που λέγεται «Πογιατζής». Κρίμα να τον απολαμβάνουμε μόνο εμείς. Και θα κάνει και καλύτερες μεταδώσεις που τον Σάκη.

Μαργαρίτα, 25 ετών

 

 

Την Χριστιάνα Αρτεμίου γιατί όπως είναι γνωστό, είναι μεγαλωμένη στην Αθηαίνου, και ξέρει να επιβιώνει σε δύσκολες συνθήκες, ενώ πιστεύω θα ξεθάφκει τροφή από το πουθενά.

Κυριακή, 32 ετών

 

 

Τον Γιώργο Μερκή μήπως και σταματήσει επιτέλους να ανεβάζει φωτογραφίες ανά λεπτό στα social media με την Άντρεα.

Παναγιώτης, 25 ετών

 

 





Θα ήθελα πολύ να δω την Κοντέσσα Βανέσα Πομπονί. Θα ήθελα πολύ να δω πώς θα αντιδρούσε σε ένα τέτοιο περιβάλλον, χωρίς ούτε ένα χρυσό άγαλμα, έναν κρυστάλλινο πολυέλαιο και τον bodyguard της.

Νίκος, 18 ετών

 

 

Τον Ανδρέα Πιτσιλίδη για να διορθώνει τα λάθη που κάνει ο Σάκης.

Χριστίνα, 40 ετών

 

 

Τον Πανίκο Πιλάλη standard, γιατί εν που χωρκό τζαι θα ξέρει να επιβιώσει, θα τους μάθει να βάλλουν βερκά να πιάσουν κανένα πτηνό να φάνε. Επίσης, θα κάμει και κανέναν καφκά.

Παναγιώτης 27, ετών

 

 

Τον Νικόλα Μαρκαντώνη γιατί φαίνεται extreme τύπος.

Πάνος,  28 ετών

 

 

Τον Νίκο Αναστασιάδη για να δω με τι ποσοστό παραλίας θα κατέληγαν οι διάσημοι και με πόσες ΔΔΟ θα τέλειωνε το Survivor. Πως θα λειτουργούσε η ΔΔΟ βασικά γιατί μόνο 2 κοινότητες έχει.

Γιάννης, 27 ετών





 

Τον Λούη Πατσαλίδη στους Μαχητές, ως το αντίπαλο δέος του Bo.

Δώρα, 29 ετών

 

 

Τον Κώστα Πρίγκιπα για να τους λέει κανένα Τσακρίν Ανέκδοτο να ξεχάνουν την πείνα τους.

Πέτρος, 40 ετών 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ