Έτσι θα γίνει η ψηφοφορία στον τελικό του «The Voice»

Ο μεγάλος τελικός βρίσκεται προ των πυλών!

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα, Πέμπτη (2 Μαρτίου) στις 21.00, οι οκτώ φιναλίστ του «The Voice of Greece» θα διεκδικήσουν την πρωτιά.

Το έπαθλο είναι ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη MINOS EMI κι ένα αυτοκίνητο.

Τα οκτώ αστέρια που ξεχώρισαν στον ημιτελικό του «The Voice of Greece» θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πλούσιο αναμένεται το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς όπου η Ελεονόρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει επιτυχίες της.

Η σκηνή του «The Voice of Greece» θα υποδεχτεί τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά για να ερμηνεύσει τη νέα του επιτυχία «Ζήτημα ζωής» αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ.

Οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό είναι: Γιάννης Μαργάρης, Νικολέτα Μηλιώνη, Κασσιανή Λειψάκη, Άκης Κακαγής (από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια), Γιάννης Παντελαίος, Allan Paul (από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη) και Χρήστος Θεοδώρου, Γιώργος Καρέλης (από την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

Ο τελικός αναμένεται εντυπωσιακός και συναρπαστικός, όπου οι οκτώ τυχεροί θα ερμηνεύσουν κομμάτια της επιλογής τους.

Τον πρώτο λόγο θα τον έχει το κοινό αφού σύμφωνα με τη δική του ψήφο θα επιλεγούν οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι με τις λιγότερες ψήφους για να αποχωρήσουν.

Οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα ανέβουν και πάλι στη σκηνή να τραγουδήσουν και οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ακόμη μία φορά προκειμένου ν’ αποχωρήσουν από το show ακόμη δύο.

Οι δυο τελευταίοι διαγωνιζόμενοι θα ανέβουν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή για να τραγουδήσουν και να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής.

Ο εξαιρετικός Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά, όπου η αγωνία των διαγωνιζόμενων και των coaches: Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά θα κορυφωθεί.

Image may contain: indoor

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ