Πάρε τη φωτογραφική σου, απαθανάτισε το γεωπάρκο Τροόδους και κέρδισε το διαγωνισμό

Μια ιδέα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους, η οποία θέλει το κυπριακό κοινό να γνωρίσει τους εκπληκτικούς γεωτόπους που φιλοξενεί το Γεωπάρκο Τροόδου.

 


Article featured image
Article featured image

Κέντρική φώτο: Μάνος Μανώλη Το Γεωπάρκο Τροόδους είναι μέγιστης σημασίας και μοναδικό ανά το παγκόσμιο τόσο για την ιδιαίτερη γεωλογική του σημασία, όσο και για την χλωρίδα πανίδα, την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά, τη γαστρονομία και τη φιλοξενία των κατοίκων του. Γι’ αυτούς λοιπόν τους λόγους, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τροόδους, σε καλεί να το γνωρίσει από κοντά, να το φωτογραφίσεις και να λάβεις μέρος στον φωτογραφικό διαγωνισμό που διοργανώνει.

Οι 50 φωτογραφίες που θα αποσπάσουν τα περισσότερα like θα παρατεθούν σε πενταμελή επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από τους:

1. Ευθύμιο Τσιολάκη- Γεωεπιστήμονα του Γεωπάρκου Τροόδους

2. Κλέλια Βασιλείου-Διευθύντρια της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους

3. Μάνο Μανώλη – Φωτογράφο & Συνεργάτη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Τροόδους

4. Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου - Λειτουργό της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Τροόδους

5. Χάρη Νικολάου - Ερευνητής Άγριας Ζωής

Οι φωτογραφίες που τελικά θα επιλεγούν, θα συμπεριληφθούν σε ψηφιακό λεύκωμα το οποίο θα προβάλλεται από όλους τους διαδικτυακούς χώρους και μέσα του Γεωπάρκου, τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στο Παγκόσμιο Δίκτυο Γεωπάρκων της UNESCO.

Οι συμμετέχοντες με τις 3 πρώτες φωτογραφίες θα κερδίσουν:

Α. 1 διαμονή για 2 άτομα με πρόγευμα στο TROODOS HOTEL

Β. 1 διαμονή για 2 άτομα με πρόγευμα στο LIVADIA HOTEL

Γ. 1 μάθημα αναρρίχησης για 2 άτομα στο ADVENTURE MOUNTAIN PARK

Καθώς και άλλα πλούσια και όμορφα δώρα από την περιοχή του Γεωπάρκου Τροόδους. Τέλος, οι καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού μαζί με τις 3 πρώτες, θα παρουσιαστούν σε έκθεση φωτογραφίας για το Γεωπάρκο Τροόδους τον Μάιο 2017 στα πλαίσια του European Geopark Week.

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Γεωπάρκο Τροόδους αποταθείτε στην ιστοσελίδα www.troodos-geo.org/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στη σελίδα του Γεωπάρκου Τροόδους Troodos Unesco Global Geopark στο facebook μέχρι τις 21 Απριλίου 2017, συνοδευόμενη με το hashtag: #troodos_geoparkphotocontest.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ