50 καινούρια πιάτα στο νέο μενού του Akakiko Λευκωσίας

Ανάμεσά τους, 15 προτάσεις σε maki, με επιλογές από κινόα ή μαύρο ρύζι, ποιοτικά και ανανεωμένα black rice sushi και temaki, δροσερές σαλάτες με ασιατικό άρωμα καθώς και μια ολοκαίνουρια κατηγορία, τα «επιλεγμένα πιάτα για την παρέα» για όσους θέλουν να κάνουν share.

 


Article featured image
Article featured image

Με 50 νέες γεύσεις για γαστρονομικά ταξίδια με άρωμα Ιαπωνίας, Κίνας, Ταϊλάνδης, Κορέας και Ταΐβάν ανανεώνεται το μενού του δημοφιλούς ασιατικού εστιατορίου Akakiko, συνώνυμου με την αυθεντική κουζίνα της Άπω Ανατολής.

Τον επισκέπτη περιμένουν 15 ολόφρεσκες προτάσεις σε maki, με επιλογές από κινόα ή μαύρο ρύζι που θα εντυπωσιάσουν, ποιοτικά και ανανεωμένα black rice sushi και temaki που θα καταπλήξουν, δροσερές σαλάτες με ασιατικό άρωμα καθώς και μια ολοκαίνουρια κατηγορία, τα «επιλεγμένα πιάτα για την παρέα» για όσους θέλουν να μοιραστούν τη μοναδική εμπειρία.

Το νέο μενού του φημισμένου Akakiko εμπλουτίζεται με τη νέα γκάμα ζεστών πιάτων εμπνευσμένων από Κορέα και Ταϊλάνδη, τα οποία περιλαμβάνουν εξαιρετικής ποιότητας ψαρικά, θαλασσινά, κρεατικά και τραγανά λαχανικά που ικανοποιούν κάθε γούστο και προτίμηση!

Στο νέο κατάλογο θα βρείτε επίσης τα κινόα maki Amazon Roll και την vegan επιλογή Zen Roll, την Papaya Salad, τα Gua Bao buns με βοδινό bulgogi, και το τραγανό Thai Calamari. Στα signature κυρίως πιάτα δεσπόζει το εξαιρετικό Rib Eye Steak Teppan, το πικάντικο Kimchi Pork και το θεσπέσιο Halibut Tagliatelle.

 




 

#newmenu

A post shared by City Free Press (@cityfreepress) on




 

Το νέο μενού είναι άμεσα διαθέσιμο στο Akakiko Λευκωσίας ενώ σύντομα θα ενσωματωθεί και στο Akakiko Λεμεσού, στο 5στερο ξενοδοχείο The Royal Apollonia.

Το Akakiko είναι ανοικτό καθημερινά για μεσημεριανό και για δείπνο από τις 12:00 μέχρι τις 24:00. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 77778022. Για online παραγγελίες στο www.akakiko.com.cy

 



Maguro Tataki Rolls

 



Thai Calamari

 



Bulgogi Bibimbap

 



Spicy Honey Chicken

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ