«Τα Βαρελάδικα» έχουν live πρόγραμμα για όλα τα γούστα

Τα «Βαρελάδικα» μας προσκαλούν με τους δυνατούς τους ήχους, σε βραδιές αλλιώτικες και διασκεδαστικές, σε ένα ζεστό χώρο, με καλό φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική.

 


Article featured image
Article featured image

Στην «Οδό Πίνουμε» θα βρεις τη μουσική ταβέρνα τα «Βαρελάδικα», μια καθαρόαιμη κυπριακή ταβέρνα με τζάκι, που προσφέρει αυθεντικό χορταστικό μεζέ και ζωντανή μουσική σε προσιτές τιμές.

Πριν σηκώσεις το ακουστικό για να κάνεις κράτηση, μάθε πως οι υπεύθυνοι οργάνωσαν για σένα τρία διαφορετικά live προγράμματα για όλα τα γούστα.



Δες παρακάτω αναλυτικά το πρόγραμμα με τις ζωντανές βραδιές, για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευοσάββατο:

 

Κάθε Τετάρτη η «Ρεμπέτικη Φα Τριάς» μας ταξιδεύει μουσικά στην ιστορία του ελληνικού ρεμπέτικου τραγουδιού μέσα από μια αναδρομή που ξεκινά από τις αρχές του αιώνα. Το σχήμα αποτελούν οι Άννα Μοσφίλη (φωνή, κρουστά), Χαράλαμπος Χαραλάμπους (φωνή, κιθάρα) και Μάριος Γεωργίου (μπουζούκι).

 

 

 

Τις Πέμπτες τη «βρίσκουμε» με έντεχνο και παλιό λαϊκό τραγούδι παρέα με «Τα.Ξύδια» -το σχήμα απαρτίζουν η Σοφία Πρωίμου, ο Βαγγέλης Πρώιμος και ο Άγγελος Χειπέλογλου.

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, συναντούν τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιώργο Ντάλαρα, την Χαρούλα Αλεξίου, τον Νίκο Παπάζογλου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες σε μια βραδιά αφιερωμένη στο ποιοτικό ελληνικό τραγούδι.

 

 

 

Ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ξεφαντώνουμε και πάλι με τα «Τα.Ξύδια», σ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ