Τι συμβαίνει με τα στοιχήματα για το ελληνικό Survivor

Όπως γίνεται σε κάθε μεγάλο τηλεοπτικό γεγονός το οποίο προσελκύει υψηλά νούμερα τηλεθέασης (βλ. Eurovision κλπ), έτσι και το ελληνικό Survivor το οποίο κάθε βράδυ σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, μπήκε στο «στόχαστρο» των ιστοσελίδων στοιχήματος σε Ελλάδα και Κύπρο.

 


Article featured image
Article featured image

Όπως διαπιστώσαμε, διάφορα bet site έχουν ειδική κατηγορία στοιχήματος για το Survivor, και τους παίχτες που συμμετέχουν σε αυτό. Μερικά από τα στοιχήματα αφορούν στο ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού, δίνοντας ως απόλυτα φαβορί τους Μάριο Ιωαννίδη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ outsider θεωρούνται οι Ελισάβετ, Λάουρα και Τσανγκ.

Επίσης, υπάρχει στοίχημα για το ποιο θα είναι το φύλο του νικητή, με τις πιθανότητες να ευνοούν άρρεν, ενώ σχετικά με το ποιος διάσημος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει, οι πιθανότητες μοιράζονται ανάμεσα στη Λάουρα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τα ποσά ξεφεύγουν στην πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα πάρει τον ασυλία στον επόμενο αγώνα, ζητώντας βέβαια και το ακριβές σκορ.Αυτή η έντονη στοιχηματική δραστηριότητα προβλημάτισε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος εξέδωσε χθες 27 Μαρτίου ανακοίνωση σχετικά με όσους στοιχηματίζουν στο Survivor. Τους προτρέπει στην ουσία να σταματήσουν, αφού όλα τα επεισόδια μεταδίδονται με χρονική υστέρηση κάτι που καθιστά επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του καναλιού:   

Στον ΣΚΑΪ πληροφορηθήκαμε ότι η εκπομπή SURVIVOR, έχει γίνει αντικείμενο στοιχήματος από φορείς διοργάνωσης στοιχηματισμού, που εδρεύουν τόσο εντός της Ελλάδος όσο και εκτός αυτής. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μεταδίδει αυτήν την σειρά εκπομπών, με χρονική υστέρηση από τη διεξαγωγή των δρώμενων, όπως είναι φυσικό, διότι:

•Ο χώρος διεξαγωγής των δρώμενων απέχει από την Ελλάδα όσο σχεδόν η μισή υδρόγειος.

•Η παραγωγή (λήψη και μοντάζ) λαμβάνει χώρα από την εταιρία παραγωγής στον Αγ. Δομήνικο.

•Η ώρα έναρξης της μετάδοσης εκάστου επεισοδίου λαμβάνει χώρα, με την αναγκαία χρονική υστέρηση σε σχέση με την ώρα μαγνητοσκόπησης.  

Κατά συνέπεια το γεγονός και μόνο αυτό, αντικειμενικά καθιστά, ενδεχομένως, επισφαλή την έκβαση οποιουδήποτε στοιχηματισμού, κάτι το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε. Εξαίρεση αποτελεί ο τελικός του Survivor που θα μεταδοθεί ζωντανά το καλοκαίρι.  

H ανακοίνωση αυτή απευθύνεται προς το αμιγώς τηλεοπτικό κοινό, προς τους συμμετέχοντες σε οποιονδήποτε στοιχηματισμό, προς τους διοργανώνοντες τα κουπόνια κάθε στοιχήματος και ορίζοντες τις αποδόσεις αλλά και προς κάθε αρμόδια εποπτεύουσα αρχή της Ελλάδος, των λοιπών χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ